1
  • BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • Antalya 20 °C

AESOB Başkanı Dere’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AESOB Başkanı Dere’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak Şanlı Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere yayınladığı Zafer bayramı mesajında bu büyük zaferin bağımsızlığa giden yolda en çaresiz zamanlarda en büyük güçlüklerin bile yokluklara rağmen azim, inanç, birlik ve beraberlik ile yekvücut olarak aşılabileceğinin göstergesi olduğuna değinerek; "Türk Milleti'nin varoluş direncini ve iradesini kırabilecek onu bu kutlu bağımsızlık yolunda amacından alıkoyabilecek hiçbir gücün olmadığını, vatan ve topraklarımızın asla işgal edilemeyerek milli bütünlüğümüzün bozulamayacağını, rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağımızın göklerden asla indirilemeyeceğini tüm dünyaya haykırarak göstermiştir." Diye belirtti.

Başkan Adlıhan Dere; "Asırlardır hür yaşayan tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk Milleti verdiği onurlu mücadelesi ile vatan sevgisinin her türlü güce galip geleceğini tüm dünyaya kanıtlamış egemenlik sevdasından zorlu koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini herkese göstererek adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Milletimiz bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığı tüm dünyaya ilan ederek 30 Ağustos 1922'de büyük bir zafer ile taçlandırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi Büyük Taarruz Zaferi'nin 99. Yıl dönümünde şanlı bir direniş ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzer canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bir ve beraber olduğumuz sürece her türlü zorluğa göğüs gerebileceğimize yürekten inanıyor, birlik ve beraberliğimizin daim olması temenni ediyorum." Dedi.

Bu haber toplam 650 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.