1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 29 °C

Ailelerin buluşma noktası

Ailelerin buluşma noktası
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesisler ailelerin buluşma noktası oldu

Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak, aileleri ve sevdikleriyle keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri Antalya’nın prestij mekanlarında sosyal tesisler açarak hizmete sundu. Lara Plajı, Düden Park Balık Çarşısı, EKDAĞ  Atatürk Parkı Sosyal Tesisi, Tünektepe Sosyal Tesisi, Tophane Çay Bahçesi, Konyaaltı Sahili Sosyal Tesisi (3 Nolu Plaj), Finike Altuncan Hatun Sosyal Tesisi gibi 5 yıldızlı tesisler Antalyalıların gözdesi oldu. 


En büyük balık çarşısı 
Türkiye’nin en büyük balık çarşısı olan Düden Park Balık Çarşısı her kesimden vatandaşın uğrak yeri haline geldi. Kaliteli hizmeti ve ekonomik fiyatlarıyla  Antalyalıların lezzet durağı olan tesis, çocuk oyun alanlarıyla, pastanesiyle, açık hava oturma alanıyla, şık ve ferah dizaynıyla halkın vazgeçilmezi oldu. 

Manzara ve lezzet 
Antalya’nın dünyaca ünlü falezleri üzerindeki Atatürk Parkı içerisinde yer alan EKDAĞ  Sosyal Tesisi, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırmlarıyla modern tasarımı, yeni konsepti, kaliteli hizmeti, muhteşem Akdeniz ve Beydağları manzarası ile halka açık sosyal tesis olarak Antalya’ya kazandırıldı. 

Tophane’de çay keyfi 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tophane Çay Bahçesi yenilenen yüzüyle Kaleiçi ve Akdeniz’in doyumsuz manzarasını izleme fırsatı sunuyor. Antalyalılar, Tophane’de çay keyfi eşliğinde sohbet edip manzaranın tadını çıkartıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı proje ile özgün yapısı korunarak ve tarihi dokusuna bağlı kalarak yeniden düzenlediği kentin tarihi sembollerinden Cumhuriyet Meydanı ve Tophane Parkı yenilenen yüzüyle eskiden olduğu gibi yine yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

Lara plajı yazın gözdesi 
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleme çalışmaları ile yeniden cazibe merkezi haline gelen EKDAĞ Lara Plajı Sosyal Tesisleri, haftanın 7 günü yerli ve yabancı ziyaretçileri ile dolup taşıyor. Dünyaca ünlü Lara Plajı’nda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden EKDAĞ’a ait Lara Plajı Sosyal Tesisleri, ekonomik ve kaliteli hizmetle sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı tatilcilerin buluşma adresi oldu. Aileleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde sosyal tesisi dolduran vatandaşlar ve tatilciler akşam saatlerine kadar huzurlu ve güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkartıyor. 

Halkın buluştuğu plaj
Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş.’nin yeni haliyle göz kamaştıran Konyaaltı Plajı içerisinde açtığı yeni sosyal tesisi uygun fiyatı ve kaliteli hizmetiyle Antalyalıların ve tatilcilerin gözdesi oldu. Halka açık plajı, dinlenme alanları, büfesi ve marketi ile misafirlerine konforlu bir hizmet sunulan Mavi Bayraklı plaj sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı tatilcilerin buluşma adresi oldu. Mahsum ALTAŞ

Bu haber toplam 2799 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.