1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • Antalya 18 °C

Aladdin'in Sihirli Lambası ekim ayında sahnede

Aladdin'in Sihirli Lambası ekim ayında sahnede
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), Ekim ayında çocukları masal tadında bir oyunla buluşturuyor. AŞT ekibi tarafından provalarının aralıksız sürdürüldüğü Aladdin'in Sihirli Lambası isimli çocuk oyunu, minik tiyatro severlere mac

Antalya Şehir Tiyatroları tarafından Ekim ayında sahneye konulacak Alaaddin'in Sihirli Lambası oyununun provaları aralıksız devam ediyor. AŞT oyuncuları ve yönetmeni tarafından sahneye konulan oyun pandemi döneminden etkilenen çocuklara keyif dolu anlar yaşatacak. Minik tiyatro severler, müziklerin, dansların ve birçok sahne gösterisinin bir arada yer alacağı oyunda masal diyarlarının derinliklerinde heyecan dolu bir serüvene çıkacak.

PROVALAR SÜRÜYOR

Antalya Şehir Tiyatroları oyuncusu ve aynı zamanda Alaaddin'in Sihirli Lambası oyunun yönetmeni Hüseyin Atav, pandemi sürecinde evde kalmak zorunda olan çocuklar için hazırladıkları heyecan dolu oyunun provalarının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Atav, "Pandemi sürecinde çocuklar sürekli evde kalmak zorunda kaldılar, yaratıcılıkları bu durumdan etkilendi. Biz de çocuklarımızı yeniden sosyal hayata adapte edebilmek ve eğlenceli zaman geçirebilmelerini sağlamak için bir oyunun hazırlığındayız. Alaaddin'in Sihirli Lambası oyunumuzun çalışmaları uzun zamandır devam ediyor. İçeriğinde dans, müzikal, gölge perdesi gibi birçok disiplini bir araya getiren bir tiyatro konsepti olacak. Çocuklarımız oyunumuza geldikleri zaman çok eğlenecekler" diye konuştu.

 

Bu haber toplam 526 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.