1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 15 °C

ANTALYA ÜST DÜZEY DEĞİŞİM

ANTALYA ÜST DÜZEY DEĞİŞİM
Antalya’da uzun süreden bu yana beklenen bazı bölge müdürlerinin görevden alınmasının Cumhurbaşkanı tarafından onaylandığı bilgisi kulislere düştü.

ANTALYA ÜST DÜZEY DEĞİŞİM

 

Antalya’da uzun süreden bu yana beklenen bazı bölge müdürlerinin görevden alınmasının Cumhurbaşkanı tarafından onaylandığı bilgisi kulislere düştü.

 

Narenciye bahçesinin kiraya verilmesi ve kiracının portakal, mandalina ve limon ağaçlarını keserek veya sökerek boşalttığı alana futbol sahası yapmaya kalkışması üzerine basın açıklaması yapan Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ı kendi sosyal medya hesabından yalanlayan, ardından bu paylaşımını silen Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, ilk görevden alınan isim olduğu bilgisi geldi.

 

Son aylarda pahalı harcamalar yaptığı kulislerde konuşulan Milli Emlak Daire Başkanı Oğuzhan Sürmeli ise ikinci görevden alınan isim olduğu belirtildi.

 

Her ne kadar iyi bir çalışma performansı gösterdiği belirtilen SGK Bölge Müdürü Nejat Deniz’de il müdürlüğü sonlandırılarak, bakanlık emrine çekildiği bilgisine ulaşıldı. Ama Deniz’in bakanlık emrine çekilmesi, performansı veya uyumsuzluğundan değil, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in bakanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana yaklaşık 60 civarında il müdürünü değiştirme kararından dolayı gerçekleştiği bilgisi verildi.

 

Son yıllarda Antalya’da üst düzey bürokraside sıkıntılı sürecin yaşandığı biliniyordu. Bazı bürokratların kendince pozisyon almaya çalışması, siyasetle uyumlu çalışmaması nedeniyle bir süreden bu yana vatandaşların sıkıntı çektiği ve şikayetlerin arttığı biliniyordu.

 

2023 seçimleri öncesinde Antalya’da yapılan üst düzey değişiklikler ile vatandaşlardan gelen şikayetlerin bir nebze giderileceği tahmin ediliyor.

 

Siyaset kulislerinden alınan bilgiye göre Antalya’da bazı üst düzey bürokratların görevden alınmaları devam edecek. Gelen kulis bilgilerine göre ise bundan sonraki görevden alınacak bürokratın, son aylarda stokçular karşısında etkin bir çalışma yapmadığı ileri sürülen Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'in olacağı konuşuluyor.

 

Antalyahaberal.com

 

 

Bu haber toplam 4882 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.