1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Antalya 13 °C

Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri arasında işbirliği

Antalya ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri arasında işbirliği
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalya kent mobilyası kimliği oluşturulması için iş birliği yapacak.

Başkan Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTON A.Ş. Genel Müdürü Ziya Gökmen Togay ile işbirliğinin ayrıntılarını görüştü. Büyükşehir Belediyesi’nin bulvar ve park düzenlemelerinde yer alacak kent mobilyaları Antalya’nın tarihi, kültürel ve coğrafi özelliklerine uygun tasarlanacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Antalya’ya kent mobilyaları ile ilgili kimlik kazandırabilmek için başlattığı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede Antalya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğine gidiyor. Başkan Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTON A.Ş. Genel Müdürü Ziya Gökmen Togay ile işbirliğinin ayrıntılarını görüştü. Ziyarette ALDAŞ Genel Müdürü Kıvanç Kuzay ve ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt da hazır bulundu.

ALDAŞ İLE İSTON ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Görüşmede Antalya kent mobilyası kimliği oluşturulması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki ALDAŞ A.Ş. ile İSTON’un işbirliği ele alındı. Buna göre, İSTON, ALDAŞ’a Antalya kentsel ürün tasarım ve üretim teknolojileri konusunda destek verecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği park ve bulvar düzenleme projelerinde alanın tarihi, kültürel ve coğrafi dokusuna uygun kent mobilyaları tasarlanacak. İki kurum kent mobilyaları üretim teknolojisi ve tasarım lisanslama konularında ortak çalışma programı yürütecek.  Bu tasarımlar Antalya’da ortak üretilecek.

Aynı zamanda İSTON A.Ş ile Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT), altyapı ürünlerinin üretim teknoloji geliştirme ve AR-GE çerçevesinde ortak projeler geliştirecek. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1095 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.