1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • Antalya 10 °C

Antalya’da intihar etmek için çatıya çıkan kadını polis ölümün kıyısından aldı

Antalya’da intihar etmek için çatıya çıkan kadını polis ölümün kıyısından aldı
Antalya'da otelde işten çıkarıldıktan sonra haklarının verilmediğini iddia ederek 4 katlı iş merkezinin çatı katına çıkan bir kadın, tehlikeli hareketlerde...

Antalya'da otelde işten çıkarıldıktan sonra haklarının verilmediğini iddia ederek 4 katlı iş merkezinin çatı katına çıkan bir kadın, tehlikeli hareketlerde bulundu. Kadın müzakereci polis ekipleri tarafından bir anlık dalgınlığından faydalanılarak etkisiz hale getirildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Olay, Muratpaşa ilçesi Tarım Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı bir iş merkezinin çatı kısmında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde bir otelde çalışan İmran Ö. (54), haklarını alamadığını iddia ederek otelin çatı katına çıktı. Çatı katının ucunda tehlikeli hareketlerde bulunan kadını görenler, durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ölümün ucundan aldı

Olay yerine gelen polis ekipleri çatı katına çıkarak kadını ikna etmeye çalıştı. Kadının ikna olmaması üzerine olay yerine müzakereci polis ekipleri de geldi. Kadına yaklaşarak yanına oturan bir polis memuru, ikna etmek için su verdi. Kadın ise zaman zaman bir ayağını aşağı atarak kendisine kimsenin yaklaşmamasını istedi. Bu sırada kadın ile polis memurunu konuşurken bir başka polis memuru kadının arkasından yaklaşarak etkisiz hale getirdi.

Olay yerine gelen sağlık çalışanları tarafından ilk kontrolü yapılan İmran Ö., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Meydan Polis Merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Bu haber toplam 1752 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.