1
  • BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • Antalya 22 °C

“Antalya’mıza yakışıyor”

“Antalya’mıza yakışıyor”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yöreler Renkler Festivali’nin Güneydoğu Anadolu gecesinde “Bu komşuluk, kucaklayıcılık, Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor. Gönlü bol komşularımızın katkısı Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi’nin barış, dostluk ve kardeşlik festivali Yöreler Renkler’in 4’üncü günü, İran Komşu Ülkeler Dostluk Derneği işbirliğiyle düzenlenen İran kültür gecesi ve devamında Güneydoğu Anadolu gecesiyle geride kaldı.

Festivali Başkan Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal’la birlikte katılırken belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenen gecede yer aldı. Antalya’nın dört bir noktasında çok sayıda kent sakini de, Güneydoğu Anadolu gecesinde meydanı doldurdu. Bu yıl 60 hemşeri, yöre, kültür ve dayanışma derneğinin katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, derneklerin geleneksel el sanatlarını, mutfak kültürlerini tanıttığı stantlara da ilgi yoğundu.

Başkan Uysal, gecede, festivale katılan Güneydoğu Anadolu derneklerine katılım plaketlerini takdim ederken, konuşmasında “Komşumuz olup da Yöreler Renkler Festivalimizde aramızda olmayan hiç kimse yok. Yedi bölgemizin her biri bizim başımızın tacı. Bu komşuluk, kucaklayıcılık, Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor. Gönlü bol komşularımızın katkısı Antalya’mıza dört dörtlük yakışıyor” ifadelerine yer verdi.

Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından Yöreler Renkler Festivali’nin 4’üncü günü Naciye Çokbilir, Ümit Canilhan ve zurna sanatçısı Memik Avcı’nın konseriyle sona erdi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.