1
  • BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • Antalya 15 °C

Antalya’nın ilk birincisi Yeşil Kemer

Antalya’nın ilk birincisi Yeşil Kemer
Antalya’da ilk kez düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Kupası Antalya İl Birinciliği Turnuvası’nda birinciliği Yeşil Kemer Takımı kazandı

Türkiye Şampiyonası öncesi Antalya’da ilk kez düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Kupası Antalya İl Birinciliği Turnuvası’nda birincilik kupasını Yeşil Kemer Takımı kaldırdı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tenis kortlarında düzenlenen turnuvaya, Antalya’nın çeşitli bölgelerinden 7 takım katıldı.

Seyir zevki yüksek

Doğu Avrupa’nın gözde sporlarından olan ayak tenisi, oynaması kadar seyir zevki yüksek spor dalları arasında yer alıyor. Oyuncuların el ve kol haricinde vücudunun tüm kısımlarıyla topa vurabildiği oyunda, 3’er kişilik takımlar en fazla 3 kez vuruş yaparak topu rakibin sahasına gönderiyor. İki seti alan takımın maçı kazanabildiği ayak tenisi, futbol tenisi olarak da biliniyor.

Hedefleri Türkiye şampiyonası

Hafta sonunda Karaman’da düzenlenecek bölge birinciliği turnuvasına gitmeye hak kazanan takımlar, il birinciliğinde ilk 3 sıralamasına girmesi gerekiyor. Antalya’da düzenlenen turnuvada 1’inci Yeşil Kemer, 2’ici Kemer Belediyesi ve 3’üncü Kepez Belediyesi oldu. Karaman’da yapılacak turnuvada Akdeniz Bölgesi’ni temsil edecek olan takımlar, Denizli’de düzenlenecek Türkiye Kupası’na katılabilecek.

Antalya tarihine not düştüler

Turnuva sonunda 1’inci takımın kupasını Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, 2’inci takıma Kepez İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul, 3’üncü takımın kupasını ise Ayak Tenisi Federasyonu Antalya Temsilcisi Ramazan Kafes takdim etti. Tüm takımların ve protokol, birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ayak tenisi dalında Antalya tarihine not düşmüş oldu.  

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.