1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

ANTALYASPOR EĞİTİM KOMPLEKSİ GELİYOR   

ANTALYASPOR EĞİTİM KOMPLEKSİ GELİYOR   
Başkan Çetin, "Okul öncesi eğitim için ekolojik Antalyaspor kreşi, ilköğretimi, lise ve spor akademisini kapsayan eğitim kompleksi" için 13.5 dönüm arazinin tahsisini yaptırdığını açıkladı.

 

BAŞKAN ÇETİN'İN DEV PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

ANTALYASPOR EĞİTİM KOMPLEKSİ GELİYOR   

Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin'den Antalya'nın geleceği için büyük proje başladı. Başkan Çetin, Antalyahaberal.com İnternet Haber sitesinden Teslime Tosun'a yaptığı açıklamada "Okul öncesi eğitim için ekolojik Antalyaspor kreşi, ilköğretimi, lise ve spor akademisini kapsayan eğitim kompleksi" için 13.5 dönüm arazinin tahsisini yaptırdığını açıkladı.

Döşemealtı'ndan kurulacak Ekolojik Antalyaspor eğitim kompleksi  için yine Antalya'nın tanınmış mimarlarından Birol Gültekin ve Hilmi Süer çalışmalara başladılar.  İlk olarak okul öncesi eğitim bölümünün hizmete gireceği eğitim kompleksinde, Akrep arması ve kırmızı-beyaz renkler kullanılacak. Eğitim kurumunun zilleri ise Antalyaspor marşı çalacak. 

Başkan Aziz Çetin yaptığı açıklamada "Okul öncesi eğitim bölümümüzde buraya gelen miniklerimiz hem sporun her türlüsü ile tanışacaklar, hem ekolojik tarım yapmayı da öğrenecekler hem de minik hayvan dostlarımızla da beraber vakit geçirecekler. 0-6 yaş grubundaki miniklerimize burada sporun her türlüsünü ve Antalyaspor'u sevdireceğiz" dedi. 

Başkan Av. Aziz Çetin, spor kompleksini yapmak için hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek  "Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde açılmış olacak. Okul öncesi hazırlık eğitim kurumumuzun ardından ilkokul ve lise bölümlerini tamamlamak için çalışacağız. Bu okullarımızda normal eğitimin yanı sıra çocuklarımızı yetenekli oldukları spor dallarında da eğitim almalarını sağlayacağız. Bir nevi, tüm branşlara ve özellikle Antalyaspor'un alt yapısını  hazırlamış olacağız." dedi. 

Yönetim ve danışma kurulları ile son derece uyumlu ve verimli bir çalışma sürdürdüklerini belirten Av. Aziz Çetin, "Buradan Antalyaspor için emeğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum. Her bir yönetim kurulu üyemiz, danışma kurulu üyemiz kendi asli işleri gibi çalışıyorlar. Antalyaspor için başarı kaçınılmazdır" dedi. 

Antalyahaberal.com 

 

Bu haber toplam 1965 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.