1
  • BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Antalya 15 °C

Antalyaspor’da yeni başkan Sabri Gülel

Antalyaspor’da yeni başkan Sabri Gülel
Antalyaspor'da başkanlık görevinden istifa eden Av. Aziz Çetin'in yerine yönetim kurulu, Sabri Gülel'in başkan olmasına karar verdi.

Antalyaspor'da başkanlık görevinden istifa eden Av. Aziz Çetin'in yerine yönetim kurulu, Sabri Gülel'in başkan olmasına karar verdi.

Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Çetin'in istifası sonrası başkanlık koltuğuna Sabri Gülel'in oturmasına oy birliği ile karar verildi. Yapılan toplantının ardından görevi devreden Av. Aziz Çetin ile Antalyaspor A.Ş. Başkanı olan Sabri Gülel, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, teknik ekip ve futbolcular ile bir toplantı yaptı. Çetin yaptığı konuşmada Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı görevinin devam ettiğini, amatör şubeler için çalışmaya devam edeceğini, futbol branşı için de ilgisinin ve katkısının süreceğini söyledi. Başkanlık koltuğuna oturan Sabri Gülel ise Aziz Çetin'in Dernek Başkanı olarak yine içlerinde olacağını, Antalyaspor'u hak ettiği yere getirmek için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Plaket verildi, personelle tanıştı

Toplantının sonunda Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in yanı sıra Antalyaspor forması ile Süper Lig'de 100 maç barajını geçerek 108 maça ulaşan Bünyamin Balcı ile 102 maça ulaşan kaptan Veysel Sarı'ya Akrep temalı plaketleri verildi. Antalyaspor Başkanlık koltuğuna oturan Sabri Gülel daha sonra Antalyaspor A.Ş. personeli ile bir toplantı yaparak çalışma prensiplerini paylaştı.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.