1
  • BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 24 °C

Antbirlik’in başarılı yönetimi yeni hedeflere kitlendi

Antbirlik’in başarılı yönetimi yeni hedeflere kitlendi
Antbirlik’i yönetirken egodan uzak takım ruhuyla çalışıp aynı amaca hizmet ederek başarıyı yakalayan yönetim yeni hedeflere kitlendi.

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Antalya tarımı ve Antalyalı çiftçileri kalkındırmak için 2017 yılında Antbirlik Yönetim Kurulu’na seçilen Mustafa Yavuz, Hatice Hacıveziroğulları Süleyman Baçak ve Kadir Tomkay geride bıraktıkları 4 yılda başarılı hizmetlere imza atarak çiftçilerin gönüllerini fethetmeyi başardı.

BAŞARILI YÖNETİME GÖREV

Antbirlik bünyesinde bulunan Serik, Antalya, Yeniköy, Kınık ve Manavgat Kooperatifleri geçtiğimiz günlerde seçime gitti. Seçim sonuçlarında, kooperatiflere ortak delegeler Antbirlik’i başarıyla yöneten Mustafa Yavuz, Hatice Hacıveziroğulları, Süleyman Baçak ve Kadir Tomkay’ı yeniden birlik yönetimi için aday gösterdi.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Farklı donanımlara ve yeteneklere sahip yönetim kurulu; bireysel kararlar yerine ‘birlikten kuvvet doğar’ atasözünü benimseyerek batma noktasındaki birliği şaha kaldırarak tarım dünyasının da dikkatini çekmişti.

HEYECANLI BEKLEYİŞ

Çiftçilerin birliği yönetmesi için yeniden aday gösterdiği yönetim kurulu üyeleri, 2021, 2022 yıllarında hayata geçirecekleri projeler için heyecanla gün saymaya başlarken, “Birlikte güzel işler başardık. Yeni hizmetler için delegelerimiz bizi yeniden görevlendirdi. Dün olduğu gibi yarında hizmet aşkıyla çalışıp çiftçimize hak ettikleri hizmetleri sunacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.