1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 22 °C

ASAT Elmalı’nın alt yapı sorunlarını çözüyor

ASAT Elmalı’nın alt yapı sorunlarını çözüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki vatandaşların alt yapı sorunlarını hızla çözmeye devam ediyor. ASAT bu kapsamda Elmalı Çaybaşı’nda 400 metrelik yeni içme suyu hattı ile Akçay’da kanalizasyon çalışması yapıyor.

Su hatlarında meydana gelen arızalara 7 gün 24 saat esasına dayalı sistemle hızla çözüm üreten ASAT ekipleri, ihtiyaç olan yerlerde de yeni hat imalatları gerçekleştiriyor. Elmalı’nın Çaybaşı Mahallesi Değirmenköy Mevkiinde çalışma başlatan ASAT ekipleri vatandaşın ihtiyacını gidermek için yeni içme suyu hattı imalatını gerçekleştirdi. Bölgede mevcut içme suyu hattına 400 metrelik ekleme yapılarak vatandaşların sorunu çözüme kavuşturuldu. ASAT, çalışmaların tamamlanmasının ardından Değirmenköy Mevkiindeki evlere su aboneliği vermeye başladı.

 

AKÇAY’DA KANALİZASYON ÇALIŞMASI

'Temiz şehir temiz yaşam' sloganıyla çalışmalarını sürdüren ASAT Elmalı Hizmet Birimi, Akçay Mahallesi’nde kanalizasyon şebeke hattı yapım çalışması gerçekleştiriyor. Yeni yapılan hatlar ile bölgenin atık su giderleri kanalizasyon hattına bağlanıyor.

 

MEZARLIKLARA BAKIM

Öte yandan Elmalı’nın mahalle mezarlıklarında düzenli olarak bakım çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezine yakın ve kırsal mahallelerin mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Mezarlıklara zarar veren ağaçlarda yapılan budama çalışmalarının yanı sıra üzeri kapanma tehlikesi yaşayan birçok mezar, bu süreçte temizlenerek görünür bir hale getiriliyor. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.