1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • Antalya 20 °C

ATİP üyelerine ‘iletişim’ eğitimi

ATİP üyelerine  ‘iletişim’ eğitimi
ATİP üyelerine‘iletişim’ eğitimi

 

ATİP üyelerine

‘iletişim’ eğitimi

 

Antalya Ticaret Platformu’nun konuğu, eğitmen-koç Eren Gökyer oldu. Gökyer, genç patronlara ‘Etkili ve Sağlıklı İletişim’in nasıl olması gerektiğini örneklemelerle anlattı.

 

Kısa adı ATİP olan Antalya Ticaret Platformu Derneği, ATİP Akademi’nin bu ayki konuğu eğitmen/koç Eren Gökyer oldu. Gökyer, Su Otel’deki kahvaltılı toplantıda ATİP üyesi genç iş insanlarıyla biraraya geldi. ATİP’in tanıtım videosunun izlenmesinin ardından açılış konuşmasını yapan ATİP Yönetim Kurulu Başkanı Muhteşem Kabasakal, yoğun bir haftayı geride bıraktıklarına dikkat çekerek, “Geçtiğimiz hafta önce Ankara’da gerçekleştirilen WCI Afrika Forumu’na katıldık. Bu önemli fuara katılan tek STK olmaktan dolayı gururluyuz. Aynı hafta Başkan Yardımcısı ve İnşaat Komisyonu Başkanı İsmail Ekmekçioğlu’nun önderliğinde bir heyetimiz KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ziyaret etti. Yavru Vatanla ticari alanda işbirliği anlamında önemli bir görüşme gerçekleştirdi” dedi.

 

SEÇİMLER VE TARAFSIZLIK VURGUSU

ATİP’in Fildişi Temsilcisi Ange Michel Kouadio’nun da katıldığı toplantıda dernek olarak son derece verimli bir performans ortaya koyduklarını belirten Kabasakal, “Yakında ATSO seçimleri var. Önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Yani 18 ay içerisinde 3 seçim sözkonusu. Bizim ATİP olarak bu süreçte herkese eşit seviyede durarak yol almamız gerekiyor. ATİP olarak önce bireysel gelişmemizi tamamlayacağız ardından ticaretimizi geliştireceğiz. Bugünkü toplantımızda bireysel gelişmemize ışık tutacak nitelikte” diye konuştu. Kabasakal’ın konuşmasının ardından Eğitmen/Koç Eren Gökyer, ‘Etkili ve Sağlıklı İletişim’ başlıklı sunumunu yaptı. Dernek üyelerine çeşitli örneklemelerle etkili ve sağlıklı iletişimin yollarını anlatan Gökyer, sunumunun ardından genç patronların sorularını da yanıtladı. Toplantının sonunda ATİP Başkanı Kabasakal, Gökyer’e fidan bağış belgesini takdim ederken, toplantı her zamanki gibi toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

 

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.