1
  • BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • Antalya 26 °C

Bağlı Kuruluşlar İstişare toplantısı

Bağlı Kuruluşlar İstişare toplantısı
Tarım ve Orman Bakanlığının Antalya İlinde faaliyet gösteren Bağlı Kuruluşlar İstişare toplantısı Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Vali Yardımcısı Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen ve Bakanlığımız Bağlı Kuruluşlarının Müdürleri katıldı.
İl Müdürü Mustafa Özen toplantıda Antalya tarımı hakkında bilgi verdikten sonra İl Müdürlüğümüz faaliyetlerini katılımcılara aktardı.
Toplantıda konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen "İlimiz genelinde faaliyet gösteren biz Tarım kuruluşları Bakanlığımızın temsil noktalarıyız, yapmış olduğumuz çalışmalar bu noktada çok önemli. Bu ilin sınırları içerisinde sadece kurum binalarımız farklı hepimiz aynı bakanlığın çalışanlarıyız ve ortak noktamız Tarım '' dedi.
Özen, Her bir Kurumumuzun Bireysel olarak yapması gereken işler var bir de her birimizin ortak olarak bu sektöre katkı sağlayabileceğimiz işler var. Bir araya geldiğimiz zaman ne tür çalışmalar yapabileceğimizi daha önce yapmış olduğumuz toplantılar da gördük. Yeşeren Çocuklar Projesi ile Mavide Buluşalım Projesi bunun en başta gelen örneklerinden. Tarım Müdürlükleri olarak bu ilin sınırları içerisinde dokunmadığımız canlı yok, görev sahamız çok geniş. Biz çok önemli bir güce ve stratejik göreve sahibiz'' dedi.
Ayrıca toplantıda bağlı kuruluşlar olarak bir araya gelip ortak projeler geliştirme noktasında fikir alış-verişinde bulunuldu.

Bu haber toplam 2722 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.