1
  • BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Antalya 20 °C

Başaran’dan “Seçime hazır olun” çağrısı

Başaran’dan “Seçime hazır olun” çağrısı
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu'nun düzenlemiş olduğu ‘Yaza Merhaba’ toplantısında partili kadınlardan çok sıkı çalışarak üye kayıtlarını artırmalarını ve seçime hazır olmalarını istedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ile birlikte İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu'nun düzenlemiş olduğu ‘Yaza Merhaba’ toplantı programında partili kadınlarla bir araya geldi. Uygulanan pandemi kuralları nedeniyle sadece sınırlı sayıda (120) katılımcının katıldığı programda Muratpaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli de hazır bulundu.

 

ÜLKEYİ AKP’DEN KURTARACAĞIZ

Başkan Mehmet Başaran, toplantıda yaptığı konuşmada partili tüm kadınların çok sıkı çalışarak üye kayıtlarını artırmalarını ve seçime hazır olmalarını istedi. İlçe gezilerinde halkın nabzını tuttuklarını ve gördükleri ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarının altını çizen Başaran, “Esnafından turizmcisine, işçisinden memuru ve emeklisine kadar tüm vatandaşlarımız artık AKP İktidarından kurtulmak istiyor. Her gittiğimiz yerde ‘bizi bunlardan kurtarın’ diyorlar. Biz bu yola baş koyduk. Özellikle partimizin çalışkan kadınlarının desteğiyle ‘tek adam’ iktidarına son vereceğiz” dedi.

 

BİZE DURMAK YAKIŞMAZ

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ise Antalya’da oylarını en çok artıran parti olduklarını hatırlattı. Tayfur, “Partimizin en büyük gücü olan kadınlarımızla Antalya’da oy oranımızı ikiye katlayacağız” diye konuştu. Son olarak söz alan İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu da ‘Yaza Merhaba’ toplantısının amacının vatan, millet ve Antalya için yeni projeleri ve fikirleri masaya yatırmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Genel başkanımız Meral Akşener devamlı sahalarda tüm ülkeyi dolaşıp milletimizin dertlerini ve sorunlarını dinliyor. Meclis grup toplantılarımızda bu konuları dile getiriyor. Onun izinde bizlere İYİ Partimizin Antalya kadınlarına durmak yakışmaz. Antalya’da kadının gücünü el ele verip sahalarda gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz." Haber Merkezi

Bu haber toplam 599 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.