1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • Antalya 16 °C

Başkan Bahar’dan SİAD’lara özel davet

Başkan Bahar’dan SİAD’lara özel davet
Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Antalya iş dünyasının önde gelen 11 sivil toplum kuruluşunun başkan ve yönetimlerini misafir edip, 16-17 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri Ar-ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliğine davet etti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Antalya iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimlerini konuk edip bu yıl ikincisini düzenleyecekleri Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliğine davet etti. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şubesi Başkanı Boğaçhan Göksu, Antalya İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Aykut Ege, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İlhami Kaplan, Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Veysel Mutlu, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Antalya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Osman Sert, Antalya İş Kadınları Derneği Başkanı Gülseren Açar, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Elçin Ekici Öztürk, Antalya Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği Başkan Yardımcıları Nihat Taş ve Züheyla Kurt ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DENEYİM VE GÜÇ BİRLİĞİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Bahar, Antalya iş dünyasını temsil eden dernekleri ağırlamaktan onur duyduklarını belirtip, yoğun katılımları için dernek başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür etti. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliği ile üretimdeki katma değeri artırmayı ve girişimci yatırımcı buluşmasını sağlamayı amaçladıklarını aktaran Başkan Bahar, “Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliğimizi, Antalya iş dünyasının en etkin ve en büyük derneklerinin katkı ve katılımı ile gerçekleştirmek istiyoruz. Ekosistemin tüm paydaşlarını aynı platformda buluşturup oluşacak toplam faydayı en üst düzeye çıkarmak arzusundayız. SİAD’larımız kentimiz için çok önemli işler yapıyor ve büyük bir sorumluluğu başarıyla yerine getiriyor. Deneyim ve güçlerimizin birleşiminden, Antalya’mız için daha müreffeh sonuçlar elde edebileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

YENİ YATIRIM OLANAĞI

Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliği başvuru sürecinin sona erdiğini, 2 aylık başvuru süresinde 284 yeni ve inovatif proje başvurusu yapıldığını söyleyen Başkan Bahar, “Bu projelerin tamamı bir yenilik, inovasyon içeriyor. SİAD’larımızın başkan ve yöneticilerinden öncelikli ricamız, üyelerinin tamamını bu projeler ile etkileşime geçirmeleridir. Çünkü bu projeler yeni yatırım olanakları sunduğu gibi, üretimdeki katma değeri artıracak, bir dönüşümü tetikleyecek potansiyele sahiptir. Önümüzdeki 20 yıl içerisinde birçok meslek ve sektörde köklü değişimlerin yaşanacağını bilimsel araştırmalar ile raporlanmıştır. Bu dönüşüme seyirci kalmamız, dünya ile negatif yönde ayrışmamıza neden olacaktır. Dolayısıyla Ar-Ge ve inovasyona gereken önemin verilmesi bir zarurettir. Bu zaruretin bir yansıması olan etkinliğimizin sanayicilerimize ve iş dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırması, yeni kapılar açması ve iş birlikteliklerimizi bir üst seviyeye taşıması öncelikli hedeflerimiz arasındadır” şeklinde konuştu. Toplantının devamında Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Numan Hoda tarafından dernek başkan ve yönetimlerine etkinlik içeriği ve işleyişi ile ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı.  Haber Merkezi

Bu haber toplam 849 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.