1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • Antalya 18 °C

Başkan Genç, LÖSEV gönüllülerini ağırladı

Başkan Genç, LÖSEV gönüllülerini ağırladı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan ve İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel’i ağırladı.

Başkan Genç’in 2-8 Kasım Lösemi Haftası kapsamında farkındalık paylaşımları nedeniyle teşekkür eden LÖSEV gönüllüleri günün anısına LÖSEV kupası ve kitapçığı hediye etti.

LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, Başkan Genç’in vakfın kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özcan, Türkiye’de 40 bin Antalya’da ise yaklaşık bin kayıtlı hastalarının olduğunu söyleyerek, “Kanser teşhisi konulan her hastaya maddi manevi destek sağlamaya çalışıyoruz. Bağışçılarımız kamu kurumları ve yerel yönetimlerle işbirliği yaparak hasta ve hasta yakınlarına destek olan bir kuruluşuz. Döşemealtı Belediyesi ile de ortak sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek ilçede bulunan hastalara destek vermek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Onkoloji hastası dediğimiz kanser hastası insanlarımıza hem maddi hem de manevi katkı sağlayan LÖSEV ile her türlü ortak çalışma yapmaya hazırız. Belediyelerin görevleri sadece yol yapmak, park açıp temizlik yapmak değil. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile insanımıza dokunmak. İnsana gençlere yatırım yapan bir belediyecilik anlayışımız var. 2-8 Kasım Lösemi haftasında farkındalık yaratmak adına hem Ekolojik Kreş öğrencilerimiz sosyal mesaj verdi, hem de Amatör futbol takımı oyuncularımız maçlarına maske ile çıktı. Ben ve ekibim ortak çalışma yapmaktan büyük mutluluk duyarız” dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1459 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.