1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2491.542
  • Dolar 32.5421
  • Euro 34.719
  • Antalya 18 °C

Başkan Genç’in bayram mesaisi

Başkan Genç’in bayram mesaisi
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Ramazan Bayramı nedeniyle mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaştı. Hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden Genç, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan, İttifak ortaği İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Özbey, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aycan Özbey, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve partililerle birlikte bayram ziyaretlerine katıldı. Bayramın ilk günü mesai yapan belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Turgay Genç, özverili çalışmaları nedeniyle personeline teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Bayramın ikinci, üçüncü günü ile 17 günlük tam kapanmanın son günü olan Pazar gününde de ilçeyi adeta karış karış gezen Belediye Başkanı Turgay Genç, hasta, yaşlı ve taziye ziyaretleri yapıp vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar yerlerine giderek esnafın sorunlarını dinleyen Turgay Genç, yine burada hem vatandaşlar hemde pazarcı esnafıyla bayramlaştı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olan Genç, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Ilıca, Camili, Ekşili, Killik, Karataş, Dağbeli, Bademağacı ve Akkoç mahallelerine giderek burada vatandaşlarla bayramlaştı. Çocuklara oyuncak, Türk bayrağı ve Ekolojik Çocuk Dergisi hediye eden Başkan Genç, yine hasta ziyaretlerinde bulunup geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Genç, çocuklarla fotoğraf çektirip bayram harçlığı da vermeyi ihmal etmedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.