1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • Antalya 10 °C

Başkan Uysal, “Desteklemeye devam edeceğiz”

Başkan Uysal, “Desteklemeye devam edeceğiz”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’da hak ihlallerinden şiddete ve girişimciliğe birçok alanda çalışmalarını sürdüren kadın dernekleriyle buluşmasında konuştu.

Uysal,“Kadın hareketini daha doğrusu toplumsal cinsiyet eşitliğini her alanda dengeli savunan çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı içinde bulunan belediye işletmesi Dağ Yakası Kafe’de hak ihlallerinden şiddete ve girişimciliğe birçok alanda çalışmalarını sürdüren kadın dernekleri başkanları ve yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Uysal’ın eşi Ümran Uysal’la birlikte Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyelerinin kadın meclis üyelerinin de katıldığı kahvaltıda CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci de yer aldı.

Toplantı, Muratpaşa Belediyesi’nin kadın danışma merkezlerinden Al Yazma projesine ve Mor Makas, BinaRoy gibi sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürütülen çalışmalarına ilişkin bir sunumla başladı. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Kadın hareketini daha doğrusu toplumsal cinsiyet eşitliğini her alanda dengeli savunan çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz. Lokomotif olan kamu yönetimi değil sivil toplum olmalı. Sesini dünyaya özgürce haykıracak kuruluşlarımız olmalı. Var ve olacaktır da. Biz de onları en sistematik şekilde desteklemeye devam edeceğiz. Kadın ve Aile Müdürlüğümüzün kuruluş nedeni de budur.” Haber Merkezi

Bu haber toplam 2194 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.