1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

BAŞKAN YENİDEN ADAY OLABİLMEK İÇİN ANKARA'YA KAMP KURDU

BAŞKAN YENİDEN ADAY OLABİLMEK İÇİN ANKARA'YA KAMP KURDU
BELEDİYE MAAŞLARI ÖDEYEMİYOR.

Döşemealtı'nın CHP'li Belediye Başkanı Turgay Genç, yaklaşık 15 gün kaldığı Ankara'dan birkaç günlüğüne Antalya'ya dönüp, yeniden Ankara'ya döndü. Döşemealtı İlçesinde seçimi kaybetme riski çok yüksek olduğu için, CHP'nin kalesi olan Konyaaltı veya Muratpaşa'dan aday olabilmek için kulis yaptığı iddia edilen Genç, Ankara'da kamp kurarken çalışanlara para ödenemez hale geldi.

BİN LİRA ÖDEME

Bir çok kurum ve kuruluşlar alacaklarını tahsil edemeyince, Döşemealtı Belediyesinin İller Bankası  ödeneklerine ve bazı gelirlerine haciz işlemi başlatarak el koydu. Kasasında tek kuruşu olmayan ve neredeyse iflas eden Döşemealtı Belediyesi çareyi, tüm çalışanlarına sadece biner lira ödeme yapabildi. 3 aydır yarı maaş ile çalışan personele bu ay da sadece biner lira ödeme yapılınca çalışanlar isyan etti.

PERSONEL İCRALIK OLDU

Bazı personelin maaş ödemesi alamadığı için kredi kartlarını, ev kiralarını, banka borçlarını ödeyemedikleri, temel giderlerini karşılayamadıklarını  belirterek, "3 aydır aksamalı ve yarı maaşlı çalışıyoruz. Başkan ortada yok. Bir çoğumuz icralık olmaya başladık. Belediye sahipsiz. Yakında firmalar belediyenin masa sandalyelerine bile haciz getirmeye başlayacaklar. Maalesef belediyeyi iflas ettirdiler. Ankara'da kamp kuracağına, 5 yıldızlı otelde yeniden aday olabilmek için kulis yapacağına belediyenin başına geçip, işleri düzeltsin" dediler.  HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 4891 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.