1
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Antalya 21 °C

BAŞKANA VURGUN TEDAVİSİ

Teslime Tosun


KÖŞEBAŞI 

BAŞKANA VURGUN TEDAVİSİ 

Biliyorsunuz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek Akdeniz Üniversitesinde yaşam savaşı veriyor. 


Bir kaç gün önce bir arkadaşım yanıma uğradı ve İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ile CHP İL Başkanı Nusret Bayar beyefendinin Cadde üzerinde bir yerde balık yediğini ve aralarında çok hararetli konuşmalar geçtiğini anlattı. Gülümsedim ve "Normal bir durum" deyip geçtim. 


O gece o yemekte neler konuşulduğunun ayrıntısına girmeyeceğim. Günü geldiğinde millet yapılanlara şaşırmaz ve "Demek ki daha önce planlanmış" diye tahmin yürütebilirler. 

Son günlerde siyasi sahneleri kimselere bırakmayan Çetin Osman Budak beyefendinin kısa manevralarına, rövaşatalarına, kulislerine  hiç girmeyeceğim.  

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'dan artık tiksinme derecesine geldiğini de hiç yazmayacağım. 


Ben Muhittin Böcek'i sevenlere ve insani duygular besleyenlere güzel bir haber vereceğim. Hastane kaynaklarımdan aldığım bilgiye göre başkanımızın akciğerlerdeki iki lob çalışmaya başlamış. Hani dalgıçlar vurgun yediklerinde tedavi amaçlı konulan basınç odası vardı Akdeniz Üniversitesinde. Zaman zaman basınç odası tedavisi de uygulanmaya başlamış. Vücut toparlanmaya başladığına yönelik bilgiler verdiler.

 

Allah nazarlardan saklasın. Haydi Başkan, 20 yıldır hayalini kurduğun Büyükşehir Belediye Başkanlığına sonunda kazanmıştın. Şimdi bunu da kazanıyorsun. Son bir dönemeçle aramızdasın. 

 

NOT 1 Hastane kaynaklarım kesinlikle Rektör hanımın fahri ama maaşlı  ve aldığı maaşın ne kadarını iki Tıp Fakültesi öğrencisine burs olarak vereceğini söylemeyen danışmanı olan Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Mevlüt Yeni değildir. Basın müdürlüğüne getirilen Sayın Yeni'nin kayıtsız-şartsız her durumda destek olduğu Sibel Atasoy hiç değildir. Benim bu yazımın ardından "Başkana vurgun tedavisi" diye başlıklarla haber geçebilirler. Doğru bilgidir. 

 

NOT:2 Saygıdeğer Başkanımız Mevlüt Yeni "Sana ne ne kadar burs parası vereceğimden." diyebilir. Başkanım haklısınız ama bunu yapılan eleştiriler karşısında karşı hamle olarak Ali Buldu kardeşimize "Aldığı parayı burs olarak verecek" diye tersine çevirme Twiti attırmadan önce söyleyebilirdiniz. 

 

Sizin yaptıklarınızı öven yazılar yazdı meslektaşlarımız. Ben şimdi sorayım. senelerdir "Üyelerimizin çocuklarına burs veriyoruz" diye övünürsünüz. Verdiğiniz çocuk başına 100 lira. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile bu parayı da vermediniz. 20 çocuk olsa aylık 2 bin lira, Okul açıldığı süre içinde veriyorsunuz. Bu da 8 ayda 16 bin lira (Ki hiç bir zaman 8 ay kesintisiz para verilmedi) 16 bin lira da tek kalemde 3 bin törkiş lira Kamer Durdu'ya yaptığınız vitamin ödemesinin yanında  bir hiçtir. (Daha sonra ne kadar ödeme yapıldı bilmiyorum)

 

NOT: 3 Sayın başkanıma yine ben haber vereyim, gazeteciler kıpırdanmaya başladı. Bakın İdris Taş kardeşim meslek büyüklerimizi toplayıp eski bir milletvekilinin yeni açtığı restorantına "kurbandan düşen pay'ları" yemeğe götürdü. Hafta sonu da gezdiriyor. Gerçi sizin haberiniz vardır ama ben yine de ispiyonculuğumu yapayım. İdris Taş kardeşimiz beni çağırmadığı için intikam alayım ondan dedim. :))) 

 

NOT:4 İdris Taş kardeşimizin gazeteci meslek büyüklerimizi hafta sonu gezmesinde karede gördüğüm Yusuf Esen'i tanırım. Yusuf Esen servisçiler Odası Başkanlığına hazırlanıyor. Bu konuyla ilgili yoğun çalışması var. Mehmet Ali Alkan, Şahin Aba ve Yusuf Esen birlikte hareket ediyorlar. Galiba sosyal medyada yayınlanan  o karede iki-üç başkan adayı vardı. Hayırlı olsun, herkese başarılar diliyorum. 

Bu yazı toplam 3972 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.