1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 21 °C

"Böcek, Korkuteli'ni geliştiremeyecek"

"Böcek, Korkuteli'ni geliştiremeyecek"
Muhittin Böcek'i çok iyi tanıdığını belirten Korkuteki Belediye Başkanı Ömer İşlek, Muhittin Böcek'in bu dönem Korkuteli'de ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak projeleri yapamayacağını, sadece standart Belediyecilik işlemleri ile yetineceğini iddia etti.

"GÖLGE ETMESİN YETER"
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'de standart Belediyecilik anlamında, ilçenin gelişmesiyle ilgili şeyleri yapamayacak. Sadece şahsıyla ilgili değil. Hem Büyükşehir ile ilgili, hem yönetim tarzıyla ilgili, hem anlayışıyla ilgili, hem de içinde bulunduğu siyasi yapının kendisini sıkıştırmasıyla ilgili. Benim belediye Başkanı olarak söyleyebileceğim bir şey var. Ben Büyükşehir Belediyesini hiç yokmuş gibi düşünüyorum, hani gölge etme başka ihsan istemem diyorum. Yani gölge etmesin, kağıt üstünde Korkuteli Belediyesinin ihtiyaçlarına Büyükşehir cevap versin, ne para ne pul istiyoruz. Hiç bir şey istemiyoruz." dedi. 

"KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİNİ BİZE DEVREDİN, BİZ YAPALIM DEDİM"
Başkan İşlek, "Hatta Menderes Türel zamanında Korkuteli'ne söz verilen "Sinema salonu, gençlik merkezi, kültür merkezi" ile ilgili olarak Muhittin Böcek Başkan ile görüştüm. Dedim ki, yapamayacaksınız, bize devredin de bu projeyi biz yapalım dedim. O da esprili bir cevap verdi. Şimdi 1 sene bekleyeceğiz bakalım. Yaptı, yaptı, yapamadı o zaman ben de ona esprili bir şekilda, yapamıyorsan bırak diyeceğim. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Bizim gönlümüz de zengin. Allah'a şükür her şeyi aşabilecek bilgi ve becerimiz de var." dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2703 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.