1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • Antalya 10 °C

BÖCEK'İ YOK SAYMAK

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI

 

BÖCEK'İ "YOK" SAYMAK

 

Bir süredir ulusal medyanın bir tutumu benim dikkatimi çekiyor. Türkiye'de sanki CHP'li üç belediye başkanı varmış gibi davranıyorlar. İlki Ekrem İmamoğlu, ikincisi Tunç Soyer, diğeri ise Mansur Yavaş.

 

Ne zaman CHP'li büyükşehir belediye başkanlarıyla ilgili bir yayın yapılsa İmamoğlu, Soyer ve Yavaş'tan başka kimseden bahsetmiyorlar. Ha bunlara arada Adana Büyükşehir belediye Başkanı Zeydan Karalar ekleniyor o kadar. Muhittin Böcek'in esamesi bile okunmuyor. Kasten mi yapıyorlar, yoksa halk bu üçlüyü çok mu seviyor o nedenle her fotoğrafta onları kullanıyorlar. Ya da Muhittin Böcek'in ulusal medya ile bu güne kadar iletişim ağını kuramamasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama hep Böcek kare dışında kalıyor.

Dün mesela Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Külliye'de görüşme var. Sadece İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'i yayınlıyorlar. Halbuki Sayın Cumhurbaşkanı, Muhittin Böcek ile dakikalarca özel görüştü. Ulusal olarak hiçbir basın kuruluşunda haber izine rastlayamadım. İlginç?

 

BAK GÜZEL OLDU

 

Boğaçayı ile geçtiğimiz günlerde teknik olarak sorumlu Başkan danışmanı Cem Oğuz bir basın açıklaması yaptı. Boğaçayı projesiyle ile ilgili çeşitli yanlışlıkları vs. anlattı. Bunların çoğunu bizim Antalyahaberal.com da dahil herkes haber yaptı.

 

Berbat bir haldeki Boğaçayı gezildi, basına gösterildi. Ardından birkaç gün içinde temizlendi.

İlk yapıldığı güzel görünümüne kavuştu.

Peki böyle güzel temizlenebiliyordu da daha önce niye temizlemediniz? Neden o pisliği yaz boyunca gelen bütün turistlere gösterdiniz?

 

HOŞ ŞEYLER DEĞİL BUNLAR

 

Geçenlerde iyi okuyucularımdan birisi heyecanla aradı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesinde aralarında müdürlerinde olduğu bazı çalışanların tekme-tokat-yumrukların havada uçuştuğu bir kavga çıkmış.

Eğer bu kavga doğruysa, Ey Sosyal Hizmet Dairesinin güzel çalışanları eğer böyle devam edecekseniz, kenara çekilin. Onlarca insan sizden sosyal hizmet bekliyor, sosyal kavga değil. Belediyenin içinde yaptığınız kavga vatandaşların gözünde hiç de iyi görünmüyor haberiniz olsun.

 

Bu yazı toplam 2707 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.