1
  • BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • Antalya 22 °C

Büyükşehir Afet Koordinasyon Merkezi’nde yoğun çalışma

Büyükşehir Afet Koordinasyon Merkezi’nde yoğun çalışma
Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat yangın bölgesinde tüm birimleri ile yaraları sarmak için can hıraç çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan afet koordinasyon merkezi yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan bölgede yangında can veren büyük-küçük baş hayvanlar gömülüyor. Zarar gören tarlaların tespit çalışmalarına da başlandı.

Manavgat’ta üç gündür süren orman yangını söndürme çalışmaları gece gündüz tüm ekiplerin yoğun mücadelesiyle sürüyor. Manavgat Gündoğdu İstasyonu’nda kurulan Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi de yangının bir an önce kontrol altına alınması için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Muhittin Böcek’in koordinasyonunda ekiplerin dört bir yana dağıldığı yangın bölgesinde bir yandan ihtiyaçlar tespit ediliyor, diğer yandan yangından zarar gören vatandaşlara destek olunuyor.

HAYVANLAR GÖMÜLÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü başta olmak üzere, çevre sağlığı, atık yönetimi, tarımsal hizmetler, hayvan koruma ve kontrol ekipleri, sahada çalışma yapıyor.  Büyükşehir Belediyesi ekipleri Manavgat Belediyesi ile birlikte yangında can veren büyükbaş ve küçükbaş hayvanları gömüyor.

ZARAR GÖREN TARLALARIN TESPİTİNE BAŞLANDI

Ekipler ayrıca yem ihtiyacı olanlara yem ulaştırırken, zarar gören fıstık tarlalarının tespitlerine başladı. Yanan damlama sulama malzemesi ihtiyaçlarının da belirlenme çalışmalarına başlandı. Öte yandan atık yönetimi 2 Tır, 4 dozer, 1 ekskavatör, 3 arazöz, 1 kamyon, 1 kamyonet 135 personel, 24 araç Manavgat,’ta, 44 personel ve 18 araç merkez Serik ve Alanya'dan takviye ile toplam 193 personel, 42 araçla söndürme çalışmalarında yer alıyor. Haber Merkezi

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.