1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Antalya 17 °C

Büyükşehir Belediyesi umut oldu

Büyükşehir Belediyesi umut oldu
Hasta yatağı yardımlarıyla bugüne kadar yüzlerce kişinin yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi bu kez Gündoğmuş’ta yaşayan Sevim Yiğit’in yardımına koştu. 20 yıldır yatağa bağımlı olan ve 4ay önce oğlunu kaybeden acılı anneye hasta yatağı desteği sağlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Gündoğmuş Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Sevim Yiğit 20 yıl önce ağaçtan düştükten sonra yatalak hale geldi. Evli ve iki çocuğu olan Yiğit’in büyük oğlu yaklaşık 4 ay önce Manavgat Irmağı’nda boğularak yaşamını yitirdi. Zor koşullar altında bakılan ve hayata iyice küsen Sevim Yiğit’e bu zor günlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sevim Yiğit’e tam donanımlı hasta yatağı verildi. Hasta yatağı yardımıyla yüzü bir nebze gülen acılı anne Sevim Yiğit, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

ZOR DURUMDAKİ HASTALARA YARDIM ELİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Korkuteli Engelli Hizmet Merkezi tarafından Kargalık, Kozağacı, Kale ve Alaaddin  Mahallelerinde yaşayan dört vatandaşa daha hasta yatağı yardımı yapıldı. Geçirdiği felç nedeniyle yürüyemez ve konuşamaz hale gelen 87 yaşındaki Ali Yaşar’a hasta yatağı temin edildi. Korkuteli Kozağacı Mahallesi’nde ikamet eden, beyin damarlarındaki daralma nedeniyle yürüyemez durumda olan 69 yaşındaki Döndü Koca’ya da hasta yatağı desteği sağlandı.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Korkuteli Alaaddin Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki alzheimer hastası Rukiye Yücel'e de Büyükşehir Belediyesi tarafından hasta yatağı yardımı yapıldı. Konforlu bir yatağa kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan Yücel'in ailesi böyle bir hizmetin kendileri ve bu tür sorunlar yaşayan aileler için çok önemli olduğunu ve mutlu olduklarını söyledi. Finike Kale Mahallesi’nde kızı ile birlikte yaşayan 94 yaşındaki Şükriye Ataman’a da Büyükşehir Belediyesi tarafından hasta yatağı verildi. İlerleyen yaşından dolayı hareket edemeyen Şükriye Nine konforlu bir yatağa kavuştu.

DEMRE VE KAŞ’TA 8 HASTAYA YATAK YARDIMI

Antalya’nın dört bir yanında ihtiyaç sahibi vatandaşların sesine kulak veren Büyükşehir Belediyesi, Demre ve Kaş ilçelerinde de 8 kişiye hasta yatağı yardımı yaptı. Demre’de Büyük Kum, Küçük Kum, Karabucak, Köşkerler, Gökyazı ve Beymelek Mahallelerinde yatağa bağımlı halde olan vatandaşlara tam donanımlı hasta yatakları teslim edildi. Kaş Kınık Mahallesi’nde de felç geçiren 72 yaşındaki Zeynep Atilla ile Sütleğen Mahallesi’nde yaşayan 81 yaşındaki Emine Teyze’ye hasta yatağı verildi.

RECEP AMCA’NIN YÜZÜ GÜLDÜ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer’de ise açık kalp ameliyatı olan 70 yaşındaki Recep Cin’e hasta yatağı yardımı yaptı. Tekirova Mahallesi’nde yaşayan Recep amcaya ev şartlarında daha iyi bakım yapılabilmesi için Büyükşehir Belediyesi Kemer Hizmet Birimi ekipleri tarafından tam fonksiyonlu hasta yatağı verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yatakların çift motoru sayesinde hem sırt hem de ayak kısmı hareket ettirilebiliyor. Böylece hastaların konforu sağlanırken hastaya bakan kişiye de kolaylık sağlanmış oluyor.   Haber Merkezi

Bu haber toplam 948 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.