1
  • BIST 9516.19
  • Altın 2473.518
  • Dolar 32.472
  • Euro 34.5371
  • Antalya 25 °C

Büyükşehir Belediyesi yangın zedelerin yanında

Büyükşehir Belediyesi yangın zedelerin yanında
Antalya Büyükşehir Belediyesi iyi günde de kötü günde de vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor. Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Büyükşehir yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti.

Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ın Yeşilbağ Mahallesi’nde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen 4 aileye konteyner ev verdi. Kaş’ın Çerçiler Mahallesi’nde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen aileye ise ayni ve nakdi yardımda bulunulacak.

 

4 AİLEYE KONTEYNER EV VERİLDİ

Manavgat’ın Yeşilbağ Mahallesi Dumanlı Mevkiinde bayram sabahı elektrik tellerinden çıktığı belirlenen yangın şiddetli rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayılarak evlere ulaştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken Duran Kuş, İbrahim Kuş, Ramazan Kuş ve Ali Budak’ a ait ev, samanlık ve ahırlar kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangın sonucunda evsiz kalan 4 aileye Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından konteyner ev verildi. Yangınzede vatandaşlar kendilerini bu zor günde yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

 

YILMAZ ÇİFTİNE AYNİ VE NAKDİ YARDIM

Kaş’ın Çerçiler Mahallesi’nde Ahmet ve Hasibe Yılmaz çiftine ait 2 katlı beton evde çıkan yangın da Antalya Büyükşehir Belediyesi iftaiye ekiplerince söndürüldü. Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınabilen yangının ardından Yılmaz çiftine ait evdeki eşyalar kullanılmaz hale geldi. Yangının ardından aileyi ziyaret eden Kaş Hizmet Birimi yetkilileri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına geçmiş olsun dileklerini ileterek, hasar tespitinde bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Yılmaz çiftine ayni ve nakdi yardımda bulunarak ailenin yaralarını sarabilmesi konusunda yardımcı olacak. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1826 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.