1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Antalya 13 °C

Büyükşehir itfaiye teşkilatını güçlendirdi

Büyükşehir itfaiye teşkilatını güçlendirdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak adına itfaiye teşkilatını güçlendirdi.

Antalya merkezde ve ilçelerde gece gündüz hizmet veren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkalığı, İtfaiyecilik Bölümü ve Sivil Savunma Meslek Yüksek Okullarından mezun olan 100 itfaiye erini bünyesine kattı. Zorlu mülakat ve sınavlardan başarıyla çıkan itfaiye erleri, mesailerinin ilk gününde Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda iletişim, motivasyon ve oryantasyon eğitimi aldı. Eğitime Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Başkan Danışmanı Mert Batu, İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Kısa, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Mehmet Keskin ve itfaiye personelleri katıldı.

ÜZERİNİZDEKİ ÜNİFORMA BAŞKANI TEMSİL EDİYOR

Eğitim programının açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, meslek hayatında yaşadığı tecrübelerden örnekler vererek yeni itfaiyecilere tavsiyelerde bulundu. Arslan, “Giymiş olduğunuz üniforma Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ve daha özelde Başkanımız Muhittin Böcek’i temsil ediyor. Yapacağınız işin ne kadar kutsal bir iş olduğunu iyi idrak ederek görevinizi en başarılı şekilde yapmanızı temenni ediyorum” dedi.

ETKİLİ İLETİŞİM YÖNTEMLERİ ANLATILDI

Başkan Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mert Batu ise itfaiye erlerine iletişim ve halkla ilişkiler konusunda eğitim verdi. Batu, konuşmasına Başkan Muhittin Böcek’in “Ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız” sözünü hatırlatarak başladı. Batu, “Bu söz bir ekip olmanın en temel unsurudur. Canınızı hiçe sayarak, vatandaşın malını ve canını kurtarmak için gece gündüz çalışacaksınız. Bu süreçte sizlere şimdiye kadar öğrenmiş olduğunuz bilgilerin üzerine birer su damlası ekleyerek işinizi geçerli iletişim yöntemleriyle kolaylaştırmaya çalışacağız” diye konuştu.

TUNCER BAŞARI DİLEDİ

Seminer süresince etkili iletişim yöntemleri, tehlike anında iletişim yöntemleri, motivasyon ve işyerinde ve eşdeğer konumlarda yaşanan mobbing konuları anlatıldı. Seminer sonunda, yeni göreve başlayan itfaiye erleriyle Belediye Hizmet Binası önünde bir araya gelen Genel Sekreter Cansel Tuncer itfaiye erlerine yeni görevlerinde başarı dileyerek fotoğraf çektirdi.

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.