1
  • BIST 8733.32
  • Altın 2234.448
  • Dolar 32.3362
  • Euro 35.1042
  • Antalya 15 °C

Büyükşehir kapı kapı gıda yardımı yapıyor

Büyükşehir kapı kapı gıda yardımı yapıyor
Koronavirüs salgını sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara gıda paketi desteğinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da yardım kolilerini kapı kapı vatandaşlara ulaştırıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı aralıksız sürüyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından titizlikle yapılan yardımlar, birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında da artarak devam ediyor.

EKİPLER 7/24 GÖREVDE

Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 444 94 20 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere, gerekli incelemenin ardından 1 aylık ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gıda paketi yardımı yapılıyor.

ÖZENLE HAZIRLANIYOR

Cam Piramit Bağış Kabul Merkezi'nde özenle hazırlanan gıda kolileri Büyükşehir Belediyesi ekiplerince vatandaşların evlerine bırakılıyor. İhtiyaç sahipleri, sıkıntılı günlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

KİMSEYİ MAĞDUR BIRAKMAZ

Bu zorlu sürecin yardımlaşma ve dayanışma içerisinde atlatılacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu zor süreçte hiç kimseyi yalnız bırakmıyoruz. Bu salgını birlikte aşacağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz evlerinden dışarı çıkmamaları. Kimsenin mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyemizi tüm imkanları ile seferber ettik” diye konuştu. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.