1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • Antalya 13 °C

Büyükşehir mezarlıklara yeni defin alanları açıyor

Büyükşehir mezarlıklara yeni defin alanları açıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi mevcuttaki defin alanlarının yetersiz kalması üzerine Kumluca Ortaköy Mezarlığı’na ek saha açıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mevcuttaki defin alanlarının yetersiz kaldığı mezarlıklarda yeni defin alanlarını arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Serik’in ardından bu kez Kumluca Ortaköy Mahallesi’nde yer alan Ortaköy Mezarlığı’nda ek saha açımı ve düzenleme çalışmalarına başladı.

26 DÖNÜMLÜK ALAN KULLANILACAK

Büyükşehir ekipleri cenaze konulamayacak durumda olan sarp ve dik arazide iş makinaları ile çalışma yaparak yeni defin yerleri açıyor. Ekiplerin bu çalışmasıyla 16 dönümlük yeni kullanım alanı açılarak mezarlığın toplamda 26 dönümünün kullanılabilir olması hedefleniyor.

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

Ortaköy Mahalle Muhtarı Halime Kaya, “Mahallemizin tek mezarlığı olan Ortaköy mezarlığımızın kullanılabilir alanları dolmak üzere ve yetersizdi. Bu durumu yetkililerimize bildirdim. En kısa sürede dönüş yaparak çalışmalara başlandı. Çalışma sonrası mezarlığımızın kapasitesi 2,5 katına çıkacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlığımıza ulaşımı kolaylaştıracak yeni bir yol daha açılacak. Bu özverili çalışma için Başkanım Muhittin Böcek ve ekibine şahsım ve mahallelim adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.  Haber Merkezi

Bu haber toplam 2396 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.