1
  • BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • Antalya 18 °C

CAN DOSTLAR KURTULDU

CAN DOSTLAR KURTULDU
manavgat ilçesinde bir haftadır devam eden yangında, belediyenin hayvan barınağından alınarak Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilen hayvanların sağlık durumları iyi.


 CAN DOSTLAR KURTULDU
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir haftadır devam eden yangında, belediyenin hayvan barınağından alınarak Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilen hayvanların sağlık durumları iyi. Yara bakımları yapılan, oksijen desteği sağlanan hayvanlar sahiplendirilecek. 
Muratpaşa Belediyesi, 28 Temmuz’da Manavgat’ta dört noktada ve 29 Temmuz’da ise Gündoğmuş’ta başlayan yangınlarla devam eden mücadeleye birçok alanda destek veriyor. Yangının ilk saatlerinden itibaren bölgede bulunan Muratpaşa Belediyesi, Manavgat’ta devam eden söndürme çalışmalarına 4 arazözle destek verirken Gündoğmuş’ta alevlerle mücadeleye aralarında otobüs, kepçe, dozerin de bulunduğu 15 iş makinesi ve taşıtın bulunduğu bir filoyla katılıyor.
Muratpaşa Belediyesi, ayrıca, Manavgat’ta bir hafta önce başlayan yangında, alevlerin tehdit ettiği hayvan barınağından da çok sayıda kedi ve köpeği alarak belediyenin sokak hayvanları geçici bakımevi ve rehabilitasyon merkezine getirdi. Dumandan etkilenen hayvanlara önce oksijen desteği sağlanırken yara bakımlarına da başlandı. Muratpaşa Belediyesi veteriner hekimleri, ilk müdahalenin ardından sokak hayvanlarının devam eden tedavilerini yapmaya başladıklarını belirterek, “Manavgat yangınından alarak belediyemizin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirdiğimiz sokak hayvanları sahiplendirilerek buradan ayrılacak” dedi.  

 

Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.