1
  • BIST 9889.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Antalya 27 °C

CHP dayanışma yemeğinde dayak!

CHP dayanışma yemeğinde dayak!
CHP Konyaaltı ilçe örgütünün yemeğinde Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Budak’a demir çubuklarla dayak atıldı.

Muhittin Böcek’in başkanlığı sırasında iki dönem belediye meclis üyeliği ve Başkan Vekilliği yapan İnşaat Mühendisi Orhan Budak’ın aldığı darbeler nedeniyle yüzü tanınmaz hale geldi. Özel bir hastanede yoğun bakım servisine alınan Budak’ın tedavisi devam ederken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CHP’li vekillerin ve bir çok CHP’linin katıldığı dayanışma yemeğinde İddiaya göre İl Kongresinde, Başkan adaylarından Nusret Bayar’ı destekleyen Orhan Budak sigara içmek için çıktığı balkon bölümünde karşısında aday adayı olduğu ve mevcut il başkanı Ahmet Kumbul’u desteklediği öne sürülen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile aralarında bu nedenle tartışma çıktı. Bu tartışmanın ardından çok sinirlenen Esen olay yerini terk ederek, yemek yenilen salona döndü. Esen, çevresindekilere Orhan Budak’ın kendisine küfür ettiğini iddia ederek, “Bana nasıl küfredebilir” dediği öne sürüldü. Bir süre sonra da Orhan Budak salondaki yerini aldı.

Yemeğin ardından aracına binmek üzere otoparka inen Orhan Budak burada aralarında Semih Esen’in şoförü olduğu iddia edilen soy ismi öğrenilemeyen Hakan isimli kişinin de bulunduğu bir grubun demir çubuklu saldırısına uğradı. Aracına da ağır hasar verilen Orhan Budak daha sonra partililer tarafından hastaneye kaldırıldı.

Budak’ın ilk sözlü ifadesinde “Bana saldıranlar, Semih Başkan’ın selamı var” diyerek vurmaya başladılar dediği iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Antalya’lı CHP’liler bu saldırının ardından sosyal medyada tepkilerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 6849 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.