1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Antalya 16 °C

CHP eski Genel Başkanı Baykal’dan Başkan Böcek’e ziyaret 

CHP eski Genel Başkanı Baykal’dan Başkan Böcek’e ziyaret 
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gelişinde Başkan Muhittin Böcek tarafından kapıda karşılanan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ardından makama geçti. Ziyarette CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, CHP ilçe belediye başkanları da hazır bulundu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e başarılar dileyen Baykal, Türkiye’nin önünün açıldığını belirterek, “İnşallah çok güzel günler göreceğiz” dedi.
Bu mutluluğu yakalamak istedim


Deniz Baykal, bugünün kendisi için çok değerli ve mutlu bir gün olduğunu ifade etti. Bir büyük seçim mücadelesinden sonra kendi memleketinde partisinin belediye başkanlarını ziyaret etmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Baykal, “Allah'a şükürler olsun bugünleri gösterdi. Bu mutluluğu yakalamak istedim ve koştum geldim. Çiçeği burnunda yeni Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Gerçekten ne büyük nimettir. Allah'a şükrediyorum” diye konuştu.


Baykal, “Türkiye’nin önü açıldı
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Türkiye’nin önünün açıldığını söyleyen Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizin de bizim de milletimizin de yolu açık olsun. Bu yolu açtınız. Bu yolun ucundan baktığınız zaman çok güzel bir gelecek gözüküyor. Parlak bir ufuk gözüküyor. Bunu ben görüyorum şimdi sizinle birlikte bu tünelin içinden bakınca Türkiye’nin ufkunu, önünü açtınız. Başarılar diliyorum. İnşallah çok güzel günler göreceğiz.”


“Her seçimden alınacak dersler var”
Umutsuzluğun zirve yaptığı dönemlerin ardından devreye milletin girmesiyle güneşin yeniden doğduğunu dile getiren Baykal, Türkiye’de ve Antalya’da da bunun yaşandığını söyledi. Seçimin kazanmak ya da kaybetmek için değil görevlendirme için yapıldığının altını çizen Baykal, “Her görevlendirme bir ufuk açar. Sayın Başkanımız milletimiz tarafından bir kez daha görevlendirilmiştir. Hizmet, güler yüz tatlı dil, kucaklamak, el ele vermek ayrım yapmamak, insan onuruna saygı göstermek kalıcı olan bunlar. Her seçimden alınacak dersler vardır. Bu yönüyle her seçim bir yenilenmedir” ifadelerini kullandı. 


Başkan Böcek mutluluğunu dile getirdi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise “Siyasetin duayeni, devlet adamı, büyüğüm” sözleriyle hitap ettiği CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Böcek, “Benim bu mutlu huzurlu güzel bir yola çıkmama vesile olan, 6 Aralık 2002’de parti rozetimi takan, Konyaaltı’na doğup büyüdüğüm topraklara aday eden Genel Başkanımın bugünkü ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim” şeklinde konuştu. 


Böcek, “Antalya için 5 yıl boyunca koşacağız”
Başkan Böcek, doğup büyüdüğü topraklara, Antalya’nın 19 ilçesine hizmet etme şansını kendisine veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de teşekkür etti. Antalyalıların tercihiyle 714 bin 264 oyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğünü ifade eden Başkan Böcek, “Bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımın emrinde olacağım. ‘Ben sen yok bir, varız. Biz birlikte yaparız’ diye yola çıktık ve bu anlamda mazbatamızı aldık görevimize başladık. Gece gündüz demeden 5 yıl koşacağımızı söylemiştim, gece 12’lere kadar beraberce daire başkanları ve çalışma arkadaşlarımla beraber çalışıyorum” dedi. 


Hep birlikte kazandık
Bütün belediye başkanları ve meclis üyelerine başarılar dileyen Başkan Böcek, “Demokrasi kazanmıştır Antalya’mız kazanmıştır. Ben değil biz kazandık hep birlikte kazandık. Beş yıl boyunca bize destek olan olmayan herkes için kimseyi ötekileştirmeden koşacağız” ifadelerini kullandı. 
 

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.