1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • Antalya 10 °C

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI KATİL ZANLISI YAKALANDI

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI KATİL ZANLISI YAKALANDI
CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI KATİL ZANLISI YAKALANDI

 

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME 


CHP Döşemealtı eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı işadamı Hasan Haluk Yalçın 'ın katil zanlısı olarak eski özel harekat polisi olan H.B. gözaltına alındı. 

Bu gün sabah saatlerinde bir yangına müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından kurşunlanmış ve boğulmuş olarak bulunan Hasan Haluk Yalçıın'ın katilini bulmak için soruşturmasını genişleten polis, en son birlikte görüldüğü eski özel harekat polisi H.B.'ye ulaştı. 

İddiaya göre emniyet müdürlüğünden emekli olduktan sonra Yeşilbayır Sanayi sitesinde bir büfe açan H.B. ile alacak verecek meselesi olduğu Hasan Haluk Yalçın'ın dün gece birlikte görüldükleri öğrenildi. Yalçın'dan alacaklı olduğu öğrenilen H.B.'nin önce Çığılık Mahallesinde bulunan bir restorantta bir araya geldikleri iddia edildi.  H.B. ile Yalçın'ın konuşmak için restorantan ayrıldıkları, daha sonra H.B.'nin tekrar restoranta gelerek Hasan Haluk Yalçın'ın borcunu ödeyeceğine dair teminat verdikten sonra aracına binerek olay yerinden ayrıldığını iddia etti. 

Bu gelişmelerden sonra yangından sonra Hasan Haluk Yalçın'ın cesedi bulunmuştu. 

Antalya polisi yaptığı soruşturmada H.B.'yi gözaltına aldı ve bu gün saat 17.00 sıralarında H.B'nin suçunu itiraf ettiği iddia edildi. H.B., kendisine ait büfeyi Hasan Haluk Yalçın 'a devrettikten sonra alacağının olduğunu ve bir türlü alacağına alamadığını belirterek suçunu itiraf ettiği iddia edildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER MERKEZİ 

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.