1
  • BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 30 °C

CHP’DE GİZLİ GÖREVDEN ALMA SEÇİMDEN SONRA AÇIĞA ÇIKTI

CHP’DE GİZLİ GÖREVDEN ALMA  SEÇİMDEN SONRA AÇIĞA ÇIKTI
CHP’DE GİZLİ GÖREVDEN ALMASEÇİMDEN SONRA AÇIĞA ÇIKTI

CHP’DE GİZLİ GÖREVDEN ALMA

SEÇİMDEN SONRA AÇIĞA ÇIKTI

 

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz ve Gençlik Kolları İl sekreteri Cevdet Özdeş imzası ile 27 Nisan 2023 günü resmi yazı ile Gazipaşa CHP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimini görevden aldı.

gazipasa1.jpg

Ancak bu karar tebliğ etmeyip, gizlediği iddia edildi.

28 Mayıs seçimlerinin hemen ertesinde Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanlığına görevden alındıkları tebliğ edilince tepki geldi.

Gazipaşa CHP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi “Kahrolsun içimizdeki faşizm” başlıklı bildiri ile bu karara tepki gösterdiler.

 

CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve yönetimi hazırladıkları bildiride “Seçimden sonra elimize bir bildiri ulaştı. İlçe Başkanlığı ile uyumlu çalışmamak, hiyerarşik sisteme aykırı hareket etmekten dolayı görevden alınmışız. En büyük şaşkınlığımız ise kararın alındığı tarih oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki hafta kala görevden alınmışız. Biz hiçbir zaman kendi menfaat ve çıkarlarımız doğrultusunda hareket etmedik” dediler.

 

Bildiriyi tebliğ etmeden 1 ay boyunca gizlemenin gerekçelerini bildiklerini belirterek “İl yönetiminin hiçbir hakiki gerekçeye dayanmayan görevden alma kararı, Gazipaşa’da canla-başla çalışan arkadaşlarımıza hakarettir. Gençlik sadece bayrak asmakla, parkant açmakla dillerde dolaşmamalıdır. Gençliğin içinden gelmeyen, örgütü bilmeyen ne belediye başkanı, ne meclis üyesi gençliğin sesini duyamaz. Biz olmadan siz o koltukta nasıl oturabilir misiniz? Alınan bu kararı Gazipaşa Gençlik Kolları olarak kınıyoruz” dediler.

 

 

Bu haber toplam 1373 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.