1
  • BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • Antalya 22 °C

Demre’deki besicilerin ihtiyaçları belirlendi

Demre’deki besicilerin ihtiyaçları belirlendi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarımın yanı sıra hayvancılığa yönelik destekleme çalışmalarını da sürdürüyor. Büyükşehir’in veteriner hekimleri ilçe ilçe gezerek, verilecek desteklemeler ile ilgili etüt çalışması yaparak besicileri bilgilendiriyor.

Yerelden kalkınma hamlesiyle tarım ve hayvancılığa yönelik desteklemelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ilçe ilçe gezerek üreticilerle buluşuyor. Tarımsal sorunları kaynağında tespit etmek ve kısa sürede çözüme kavuşturmak için geçtiğimiz günlerde Demre ilçesinde 8 mahallede üreticilerle bir araya gelen Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bu ziyaretten çıkan sonuçları değerlendirerek teknik ekipleriyle Demreli besicileri bir kez daha ziyaret etti.  

ÜRETİCİLERE BİLGİLENDİRME YAPILDI

Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü’ne bağlı veteriner hekimler verilecek desteklerle ilgili olarak, Demre’nin Çağman, Belören ve Davazlar Mahallelerinde üreticilerle buluştu. Küçük ve büyükbaş hayvan üreticilerine yönelik etütlerin ardından hayvan üreticilerine gerekli desteklere başlanacağı bildirildi. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi Demreli hayvan üreticilerine hastalık önleyici veterinerlik hizmetleri, iç-dış parazit uygulaması, tırnak bakımı ve küçükbaş ve büyükbaş yetiştiriciliği konusunda bilgilendirme yaptı. Büyükşehir veterinerleri ayrıca hayvanların bakım alanının uygunluğu hakkında bilgilendirme ve önerilerde de bulundu.  Haber Merkezi

Bu haber toplam 833 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.