1
  • BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Antalya 21 °C

Depremzede çocuklara moral etkinliği

Depremzede çocuklara moral etkinliği
Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesinden Antalya'ya gelen çocuklar için hazırladığı etkinliklerle çocukların keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesinden Antalya'ya gelen çocuklar için hazırladığı etkinliklerle çocukların keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz ay Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında Antalya'ya gelen depremzede ailelerin çocuklarını unutmadı. Çocukların sosyal yaşama ayak uydurması ve yaşanan depremin travmalarını atlatması için desteklerini sürdüren Konyaaltı Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle de çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Konyaaltı Belediyesi Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Yurdu'nda misafir edilen depremzede çocuklar, önce Bahçeli Kültür ve Sanat'ta sahnelenen "Petra ve Kırlangıç "adlı tiyatro oyununu izledi. Tiyatro gösterisinden sonra çocuklar, HayatPark'ta günün geri kalanını eğlenerek geçirdi.

"Çocuklar bizim umudumuz"

Depremzede çocukların yaşadığı travmayı bir nebzede olsa silmek istediklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, çeşitli etkinlik ve desteklerle çocukların sosyal yaşama ayak uydurması için çalıştıklarını söyledi. Ülke olarak yaşanan deprem felaketi nedeniyle derin bir üzüntü yaşadıklarını kaydeden Başkan Esen , "Çocuklarımız bu felaketten çok fazla etkilendi. Depremden arda kalan izleri çocuklarımızın hafızalarından arındırmak istiyoruz. Gelişimlerini ve sosyalleşmelerini düzenleyecek psikolojik desteğin yanı sıra çeşitli etkinliklerle de moral vermeye çalışıyoruz. Çocuklar bizim en büyük umudumuz. Yüzlerini bir nebze de olsa güldürebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.