1
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Antalya 18 °C

DİNÇ'TEN VARSAK ÇIKARMASI

DİNÇ'TEN VARSAK ÇIKARMASI
Dr. Murat Dinç, seçime doğru son günlere girilirken Varsak’ta muhteşem bir mitinge imza attı. Millet İttifakı’nın milletvekilleri Gürsel Tekin, Rafet Zeybek, Hasan Subaşı ve Tuba Vural Çokal’ın da yer aldığı mitinge yaklaşık 3 bin kişi katıldı

Seçime çok az bir zaman kala çalışmalarını arttıran Millet İttifakı’nın CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ile birlikte Varsak’ta büyük bir miting gerçekleştirdi. Sayıları 3 bin civarında bulunan Varsaklılarla buluşmasında Dinç’e, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili ve eski Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal eşlik etti. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’ın da yer aldığı mitingde açılış konuşmasını yapan Muhittin Böcek, “Son zamanlarda yapılan hizmeti görüyorsunuz değil mi? Antalya’da ulaşım sabah ve akşam belirli saatlerde ücretsiz yapıldı. İlk 5 bin ton su ücretsiz yapıldı. Çiftçiye, ürün alımlarında yüzde 20 indirim yapıldı. Peki, soruyorum buradan. Bunca zaman neredeydiniz? Şimdi mi aklınıza geldi, çiftçi? Şimdi mi aklınıza geldi yüksek su faturaları? Büyükşehir belediye meclisinde defalarca kez gündeme getirdik. Dedik ki ‘Bu su pahalı’ O zaman önergeleri reddedenler, şimdi suya indirim yapıyor. Bunun tek bir açıklaması var, korkuyorlar. Halkın ne istediğini sayemizde anladılar. Biz lüks, yüksek binalar vaat etmedik. Halkın cebini rahatlatacak, elini güçlendirecek sosyal projeler ürettik. Henüz yönetime gelmeden, kaybetme korkusuyla yapıkları, bizim yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu. Böcek, kazandıklarında, iddia edilenin aksine hiçbir sosyal yardımı durdurmayacağını, hatta daha fazla insanın sosyal yardımdan, adil biçimde yararlanmasını sağlayacağını ve hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağını da bir kez daha vurguladı.
ADIM ADIM İKTİDARA
Kepez’de muhteşem bir ivme yakalayarak, saygı duyulan isminin üzerine çalışmalarıyla daha fazla sevgi ve saygı toplayan Dr. Murat Dinç’in, son zamanlarda düzenlediği toplantılar, katılımın yüksekliği ve coşkusuyla dikkat çekiyor. Varsak’ta, taşıma ve başka bölgelerde duyuru olmamasına rağmen yaklaşık 3 bin Varsaklının toplandığı mitingde konuşan Dinç, “Değişime hazır mıyız Varsak?” diye başladığı konuşmasının ardından, yıllardır çözülemeyen problemlerle ilgili konuştu. Dinç, “Buradaki emsal sorunun, imar sorununu, ulaşım sorununu biliyordunuz da, neden bugüne kadar çözmediniz? 10 yıldır yöneten sizlersiniz, güzel hizmetler de yaptınız, hepsi için kendi adıma teşekkür ediyorum. Ancak, vatandaşın problemini çözme konusunda 10 yıl boyunca adım atmayanların, bizim kazanacağımızı anladıklarında bu sorunlarla ilgili çözüm arayışına geçmesi ne kadar samimi diye sorar bu insanlar. Bizim bu yola ne için çıktığımız ortada. Ben bir sonraki dönemi düşünmeden, milletvekilliği veya daha üst bir siyasi rütbe kaygısı gütmeden yalnızca Kepez’e hizmet etmeye geliyorum. Buradaki çocukların okuyamadığını, gençlerin iş bulamadığını, kadınların ev ekonomisi derdi ile bunaldığını, esnafın iş yapamadığını biliyorum. Burada sosyal alanlar yok, planlı imarlar yok, gelir eşitsizliği var, ranta hizmet var. Ben, tüm bu sorunları çözmeye, halkın sesine kulak vermeye, mahalle meclislerinde Kepezlilerin aldığı kararları, belediye meclisinde gururla hizmete sokmaya geliyorum. Her şeyden önce seveceğiz, samimi olacağız, ulaşılabilir olacağız, insan ayrıştırmayacağız. Sonrası biraz gayret, biraz adaletle çözülüp gelecek. Kepez, 1 Nisan itibariyle gerçek hizmeti görecek” ifadelerine yer verdi. 
 

Bu haber toplam 2819 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.