1
  • BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Antalya 18 °C

DokumaPark’ta yaz eğlencesi

DokumaPark’ta yaz eğlencesi
Kepez Belediyesinin, DokumaPark’ta düzenlediği Nostaljik Sinema Günleri, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

Müzeleri, kütüphaneleri, sahaf çarşısı ve sanat galerisiyle kültür adası haline getirdiği DokumaPark’ta, yaz boyu etkinlik var.
Nostaljik Sinema Günleri kapsamında DokumaPark, 30 Ağustos’a kadar sinemadan tiyatroya, gölge oyunundan konsere kadar bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.
DokumaPark’ın, 80’ler döneminin mimarisinde mekânların bulunduğu alanında gerçekleştirilen ve 1 Temmuz itibariyle başlayan Nostaljik Sinema Günleri’ne, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Etkinlik günlerinde DokumaPark 5 bine yakın kişiyi ağırlıyor.

Dokuma’da nostaljik açık hava sineması
Kepez Belediyesinin bir kültür hizmeti olan Nostaljik Sinema Günleri’yle, Antalyalılar güzel bir yaz akşamı eğlencesi yaşıyor.
Her yaş grubuna yönelik etkinliklerle Dokuma’da eğlence, haftanın yedi günü sürüyor. Nostaljik Sinema Günleri’nde, Yeşilçam’ın sevilen filmleri pazartesi, çarşamba ve perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. Sinemaseverler, 70’li yıllardaki açık hava sinemalardaki gibi tahta sandalyelerde oturup, yıldızların altında sevdikleri filmleri izliyor.

Dokuma’da herkese eğlence var
Dokuma yaz etkinliğinde, eğlence cumartesi geceleri canlı müzikle devam ediyor. Türk Sanat Müziği, Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği konserleri, vatandaşların yaz eğlencesine renk katıyor.
Nostaljik Sinema Günleri’nde çocuklar da unutulmadı.  Çocuklar, tiyatro, Hacivat-Karagöz gölge oyunlarıyla yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.
Etkinliğin düzenlendiği meydanda 80’ler dönemi dekorunda çay bahçesi, sinema salonu kahvehane,  pastane ve bakkal gibi mekânlar ve sokak bulunuyor.


Tütüncü etkinlik alanında
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, bazı günler etkinlik alanını ziyaret ederek, hemşehrilerinin yaz eğlencelerine ortak oluyor. Etkinlikleri izleyen ve vatandaşlarla sohbet eden ve çocuklarla fotoğraf çekilen Başkan Hakan Tütüncü, nostaljik çarşıda bulunan esnafı da ziyaret ediyor.

Nostaljim Sinema Günlerinin Ağustos ayı etkinlik takvimi:
Pazartesi, çarşamba ve perşembe, sinema günleri.
Salı, TRT Çocuk kanalının sevilen yüzü sihirbaz ve Jonglör Kerem Eser (Paytak).
Cuma, Kepez Belediye Tiyatrosu’nun Çocuk Oyunları ile Hacivat-Karagöz gölge oyunu.
Cumartesi, Canlı Müzik(Konser).
Pazar, DJ Performansları.

Bu haber toplam 808 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.