1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Antalya 15 °C

Döşemealtı Nar Masa, çözüm üretiyor

Döşemealtı Nar Masa, çözüm üretiyor
Döşemealtı’nda vatandaşların istek, şikayet ve taleplerini  belediye yönetimi ve ilgili birimlere ulaştırılması, kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla kurulan Nar Masa çözüm üretmeye devam ediyor.

Özellikle pandemi döneminde ilçeyi karış karış gezen ve tüm evlere maske, dezenfektan dağıtımı yapan Nar Masa ekipleri yine muhtarlar aracılığıyla tespit edilen ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırdı.

BİR YILDA 4 BİN 148 İSTEK

Halkın belediye ile olan iş ve işlemlerinin kısa sürede çözümünü sağlayan Döşemealtı Belediyesi Nar Masa 2020 yılında tam 4148 istek, öneri ve şikayete yanıt verdi. Gelen taleplerin 3316’sı tamamlanarak vatandaşların işlemleri çözümü kavuşurken, 54 talep tamamlanamadı. 330 talebin beklemede olduğu Nar Masa da 448 talebin işlemleri ise devam ediyor. Nar Masa’ya yapılan başvurularda en çok Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, İş ve işçi talebi, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerinden talepte bulunuluyor.

SORUNLARINI DİNLEYİP ÇÖZÜME ULAŞTIRIYOR

Nar Masa bünyesinde yer alan gezici ekip,tüm ilçeyi ev ev dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Burada vatandaşların talep ve isteklerini alan ekipler ilgili birimlerle koordineyi sağlayarak çözüm üretiyor.  Yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç ailelere periyodik olarak ziyaretler yapan Nar Masa bu evlerde dezenfekte ve istekleri bağlı yardımlar yapıyor.

Bu haber toplam 636 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.