1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Antalya 10 °C

DÖŞEMEALTI'NIN GURURU

DÖŞEMEALTI'NIN GURURU
DÖŞEMEALTI'LI PROF. DR. iSMAİL KOYUNCU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ OLARAK ATANDI

 


DÖŞEMEALTI'NIN GURURU 

Antalya'nın Döşemealtı'nın gururu olan Prof. Dr. İsmail Koyuncu İstanbul Teknik Üniversitesinin yeni rektörü olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atandı. 

Öğretmen bir baba ile ev hanımı bir annenin iki çocuğundan birisi olan Prof. Dr. İsmail Koyuncu, uzun yıllardan  bu yana membran sistemlerinin su ve atıksu arıtımında kullanılması ve üretilmesi projesinde çalışıyordu. Çevre Mühendisi olarak 2012 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi akademik kadrosunda yer alan Prof. Dr, Koyuncu yurt içi ve yurt dışında onlarca bilimsel çalışmaya da imza attı. 

Cumhurbaşkanı tarafından çalışmaları takdirle karşılanan ve temiz su çalışmaları yakından takip ettiği ve son olarak İstanbul Teknik Üniversitesi rektörü olarak atanan Prof. İsmail Koyuncu verdiği bir röportajında son yıllardaki çalışmalarını şeyle değerlendirmişti. 

Prof. İsmail Koyuncu "MEMSİS, İTÜ bünyesinde 2014 yılında membran sistemlerinin su ve atıksu arıtımında kullanılmasında, üretilmesinde projelendirme, teknik destek ve danışmanlık faaliyetleri yürütmek amacıyla kurulmuş bir firma. Firma bünyesinde yaptığımız Ar-Ge çalışmalarıyla membran ve sistemlerinin daha yararlı kullanımını amaçlıyoruz. Diğer firmalardan farklı olarak membran sistemlerinin uygulama ve işletilmesinin yanı sıra bu konuda yaptığımız Ar-Ge faaliyetleri ile bilimsel uygulamaları sanayi ölçeğine uygulayarak müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi ilke ediniyoruz. Bu şekilde bize gelen birçok mühendislik problemini en kısa zamanda ve daha uygun olarak çözebileceğimize inanıyoruz. Ar- Ge konusundaki çözümlerimiz “MF/UF/NF/RO membranı üretimi”, “Membran modül imalatı”, “Her türlü membran sisteminin imalatı, üretimi ve geliştirilmesi” ile “Sistemlerin iyileştirilmesi, devreye alınması ve danışmanlık” başlıklarından oluşuyor." demişti. 

Antalyahaberal.com olarak Prof. Dr. İsmail Koyuncu'ya yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyoruz. 

Haber Merkezi 

Bu haber toplam 3252 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.