1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Antalya 18 °C

Duacı Aile Yaşam Merkezi kapılarını açıyor

Duacı Aile Yaşam Merkezi kapılarını açıyor
Kepez Belediyesi’nin kırsaldaki mahalleleri sosyal yaşam imkanlarıyla buluşturmak için inşa ettiği Duacı Aile Yaşam Merkezi,  21 Haziran Pazartesi, 11.00’da düzenlenecek törenle kapılarını açıyor. 

İlçe merkezindeki mahallelerde gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetlerini, aile yaşam merkezi projeleriyle kırsaldaki yerleşim yerlerine götüren Kepez Belediyesi, 1.863 metrekare alan üzerine inşa ettiği Duacı Aile Yaşam Merkezi’ni de hemşehrilerinin hizmetine sunuyor. Geçtiğimiz aylarda Gaziler Aile Yaşam Merkezi’ni hizmete açan Kepez Belediyesi,  21 Haziran Pazartesi, 11.00’da düzenlenecek törenle Duacı Aile Yaşam Merkezi’ni ilçe sakinlerinin hizmetine kazandıracak.  Açılış töreni sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları dikkate alınarak düzenlenecek.

Aile Yaşam Merkezi’nde neler var?

Duacı Ali Yaşam Merkezi,  1.863 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesiste binanın kullanım alanı ise 530 metrekare. Merkezde etkinliklerin yapılabileceği 190 m2 büyüklüğünde çok amaçlı salon, gelin odası, mutfak hazırlık bölümü yer alıyor. Aile Sağlık Merkezi’nde 3 adet aile hekimi, laboratuar, pansuman ve  enjeksiyon odalarının yanı sıra 2 adet derslik yer alıyor. Belediye hizmet birimi ile belediye tahsilât veznesi de yaşam merkezinde mahalle sakinlerine hizmet verecek. Duacı Aile Yaşam Merkezi’nin mimari projesinde Aile Sağlığı Merkezi(ASM) olarak yapılan kısımda daha önce Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilmişti.

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.