1
  • BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Antalya 30 °C

DÜNYAYA REZİL OLURUZ

Teslime Tosun

 

DÜNYAYA REZİL OLURUZ!

 

Son günlerde yangınların haricinde ülkemizde bir de içtiğimiz sudan zehirlenmeler olduğu iddiası gündeme gelmeye başladı. Önce içilen sudan olduğu iddiasıyla Bolu’da zehirlenme belirtisi gösteren yüzlerce kişi hastanelik oldu, ardından Kırıkkale’nin Karakeçili köyünde yine içtikleri sudan olduğu iddiasıyla bir çok kişi hastanelik oldu.

 

Bu haberleri her okuduğumda Antalya geliyor aklıma. Geçtiğimiz yıl ASAT ekipleri Üçgen Mahallesi’ndeki eski boruları yenilerken, boruları gördüğümde “Biz bu borulardan gelen suyu mu içiyorduk” demiştim. Özellikle Antalya’nın eski yerleşim mahallelerindeki içme suyu borularının içini görseniz, mideniz kaldırmaz. Hizmet ömrünü tamamlamış eski demir boruların için katman katman pas oluşmuş. Dahası yıllar içinde boruları neredeyse tıkamış çamur halinde pislik doluydu.

 

Demem o ki, inşallah ASAT özellikle eski yerleşim yerlerindeki boruların değişimin bir an önce tamamlar. Yoksa Antalya’da yaşanacak bir su zehirlenmesi haberi ne yazık ki, Bolu’daki gibi, Kırıkkale’deki gibi ana akım medyada aralarda sıkışıp kalmaz.

 

Emin olun tüm Dünya basınında rezil edilerek yer alırız.

 

 

YATIRIMCILAR, BU İHALELER KAÇMAZ!

 

Muratpaşa Belediyesi, Spor Kulübü Derneği, iktisadi işletmesi, belediye tarafından kendilerine gelir olsun diye devredilen Fener Mahallesi, 1996 Sokak kesişiminde bulunan 3 dönüm 301 m2’lik araziyi Otopark ve iki adet büfe yeri olarak açık arttırma ile kiralamaya çıkıyor.

 

Açık teklif usulü ile yapılacak 3 dönüm 301 m2 kare araziye 1 yıllık kira bedeli 530 bin lira olarak belirlemişler.

 

 

Araziye şöyle bir Google haritadan baktım, çok ama çok değerli bir alan. Ama o büfe işi var ya, o büfe! Bu memleketli olarak işte o biraz beni huzursuz etti. 13 m2 olarak belirlenen o büfelerin önümüzdeki günlerde genişleye genişleye 500 m2 restorantlara, cafelere çevrildiğini, geniş bir konsept alan olarak karşımıza çıkacağından emin olabilirsiniz.

 

Yazık! Yazık diyorum, zira ihale yapılıp bittikten 1 ay sonra hali gözümün önüne geliverdi. Böylece 530 bin liralık kiranın çekirdek parası gibi kalacağından emin olabilirsiniz.

 

Muratpaşa Spor Kulübü iktisadi işletmesi aynı zamanda Şarampol’de, hani Cuma Pazarı yakınlarında da 700 m2 bir alanı otopark olarak ihaleye çıkartıyor. O da bir ballı börek yıllık 108 bin lira, aylık 9 bin liraya filan geliyor.

 

Yatırım yapmak isteyenler, buyurun 29 Temmuz günü yapılacak ihaleye girin. Bu ihaleler kaçmaz. Benden yatırımcılara söylemesi.

 

Bu yazı toplam 2061 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.