1
  • BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • Antalya 23 °C

Ekolojik Çocuk Dergisi yayın hayatına başladı

Ekolojik Çocuk Dergisi yayın hayatına başladı
Döşemealtı Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Türkiye’nin örnek projesi Ekolojik Kreş pandemi döneminde çocukların eğlenerek vakit geçirebilmesi için kolları sıvadı.

Her biri alanlarında uzman Ekolojik Kreş Okul Öncesi öğretmenleri tarafından  özenle hazırlanan “Ekolojik Çocuk Dergisi” yayın hayatına başladı.

TİTİZLİKLE HAZIRLANDI

Çocukların gelişimlerine katkı sağlamak, okul hayatına adapte olmaları için büyük bir titizlikle hazırlanan dergi, çocuklara çevre ve doğa bilincini aşılamak, sağlıklı bireyler olabilmesi, biliçsel ve sosyal gelişmelerine katkı sağlamak adına önemli içerikler barındırıyor. Pandemi döneminde evlerinde olan ve kısıtlı faaliyetlerle çocukların gelişimlerinin olumsuz etkilenmemeleri için büyük bir titizlikle hazırlanan dergi ilçede tüm evlere ücretsiz olarak girecek.

BÜYÜK  BEĞENİ GÖRDÜ

Okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocukların büyük bir keyifle takip edebilecekleri, eğlenerek öğreten Ekolojik Çocuk Dergisi’nin ilk sayısı ücretsiz olarak dağıtıma başlandı. İlk sayısıyla yayın hayatına merhaba diyen dergi aylık olarak miniklerin evlerine konuk olmayı sürdürecek. Yalnızca ekolojik kreşte eğitim gören miniklerin değil tüm ilçede yaşayan çocuklara ulaşmayı hedefleyen ve hiçbir kar amacı gütmeyen bu çalışma vatandaşlar tarafından büyük beğeni gördü.

GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYOR

Ekolojik faaliyetler, sıfır atık ile çevre bilincini okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklara eğlendirerek anlatan Ekolojik Çocuk Dergisi’nde  hikaye ve masallar, çocuklar için eğlenceli ve gelişimlerine katkı sağlayan deneyler, aileleriyle birlikte yapabilecekleri mutfak etkinlikleri yer alıyor. Kompos yapımından, kukla yapımına bir çok el becerisi ve çevre bilincini aşılayan çalışmaların yer aldığı dergide miniklere aileleriyle birlikte okumaları için kitap tavsiyeleri verilerek okuma alışkanlığı kazandırılıyor. Haber Merkezi

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.