1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2530.149
  • Dolar 32.5654
  • Euro 34.6382
  • Antalya 18 °C

ESEN ESİYOR

Teslime Tosun

 

KÖŞEBAŞI

 

ESEN ESİYOR

Konyaaltı Belediye Başkanlığına seçilen Semih Esen'in ne yaptığından bilginiz var mı?

 

Şöyle bir neler yaptığına baktım, dişe dokunur "şu projeyi başlatıyoruz" diye bir tek cümle yok. İşte size 15 Eylül tarihinden itibaren yaptığı icraatları alt alta yazayım, sizde benim gibi ağzınızdan "Ekmek elden, su gölden. Yan gel yat Osman" vallahi gününü gün ediyor dersiniz.

İşte Esen 15 Eylülden itibaren sosyal medyadan yayınladığı en önemli icraatları.

Muhittin Böcek'in yaptırdığı "Konyaaltı cemevinde aşure lokması proğramı", (Arada il başkanı Ahmet Kumbul'a ve Antalya milletvekilleri Cavit Arı ile Aydın Özer'e selam çakıyor)

16 Eylül

 

Konyaaltından mutlu haftalar dileyip, esnafların ahilik haftasını kutlamış. Tarık Akan'ın ölüm yıldönümünü anmış. Gaps Türkiye temsilcisi Gonca Zeybek ve beraberindekileri ağırlamış. TURSAB Akdeniz bölge temsilcisi Ferit Turgut ve yönetimini kabul etmiş. (Muhittin Böcek'in kurduğu) Konsem'in ücretsiz kurs başvurularını duyurusunu yapmış. Temizlik işleri müdürlüğünü ziyaret etmiş, Cumhuriyet Kadınları Derneği Konyaaltı Şubesi ekibini ağırlamış, "Denizlerin çığlığına kulak verelim" deyip, günü kapatmış.

17 Eylül Amatör spor federasyonu genel başkanını ağırlamış, güreşçi Rıza Kayaalp için destek twiti atmış, Park Bahçeler müdürlüğüne gidip, kendi ürettikleri çiçekleri kontrol etmiş.

 

18 Eylül

 

Veteriner müdürlüğünü ziyaret edip, sokak hayvanlarına bakmış. Ukrayna Kültür Sanat derneği başkanı Olesya Mercan ile yönetimini ağırlamış, Türk-Alman dostluğuna katkı sağlamak isteyen (Ne kadar alengirli cümle değil mi?) Dünya Kick Boks şampiyonu Gökhan Arslan ile Alman arkadaşı Cristoph Möhl pedal çevirerek Konyaaltı'nda Semih Esen'in yanına kadar gelmişler ve ziyaret etmişler. Halter şampiyonu olan Şaziye Erdoğan'ı tebrik etmiş. (Bu günlük bu kadar deyip, dükkanı kapatıp gitmiş J)

19 Eylül

 

Gaziler gününü kutlamış. Gökçam mahallesindeki asfalt çalışmasını duyurmuş. Aynur-İrfan Bileydi yaşlılar evini ziyaret etmiş, Çakırlar sakinlerinin dertlerini dinlemek için duyuru yapmış, (Muhittin Böcek'in kurduğu) Konsem ve Koshim etet merkezini ziyaret etmiş. Uncalı ve Gürsu'da kreş gezmiş, Zabıta komiseri Yalçın Eşder'in nikahını kıyıp, yine dükkanı kapatmış.

 

20 Eylül

Yine 7 bin kilometre pedal çeviren Gökhan Arslan ile alman arkadaşı Cristoph Möhl'ü belediye önünde ağırlamış, Ruhi Su'nun ölüm yıldönümünü hatırlatmış. Kuruçay, Çakırlar, Su içecek, Zümrüt, Aydınlık, Demircilik ve Yeni Mahalle'lerinden temsilcileri bir araya getirerek vatandaşların sorunlarını dinlemiş. (En iyi icraatlarından birisi) Pir Sultan Abdal Derneği Altınova Şube başkanını kabul etmiş, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı İl Koordinatörü Lokman Atasoy ile idare müdürlerini ağırlamış. Akşama da Konyaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk kıldıran'ın oğlunun düğününe katılmış.

 

21 Eylül

 

Kanser'den ölen Neslican Tay'a Hoşça kal demiş, Bedri Rahmi Eyüpoğlu'nun ölüm yıldönümü anmış; Dünya Alzheimer gününü hatırlatmış, Antalyaspor'a başarılar dilemişCHP Kepez İlçe Başkanı Servet Kurt'un aşure etkinliğine katılmış, Konyaaltı Kaymakamının kızının düğününe katılmış, Şule Şahin ile Gökçe Coşkun'un nikahını kıymış.

 

22 Eylül

 

Özgür Türe ile Nejla Demirel'in nikahını kıymış, "Manevi evladım" dediği Hakan toluk ile Aysu Özyürek'in nikahını kıyıp, günü bitirmiş.

 

23 Eylül

 

Güzel bir hafta dileyerek güne başlamış. Tarım il müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi işbirliğiyle bölgedeki mera alanlarında yapılacak projeler öncesinde fizibilite çalışması yapan personelinin fotoğraflarını paylaşmış. İlçedeki yol ve caddelerdeki onarımların fotoğraflarını paylaşmış. Kuzey Irak'ta şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınlamış. Elbistan yöresi derneği başkanı Hayri Özalp ve beraberindekileri ağırlamış. Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği Ayşe Neyişçi ve beraberindekileri kabul etmiş. O kadar.

 

24 Eylül

 

Muş'lular Derneği, Sandıklılar derneği başkan ve üyelerini ağırlayıp, Antalya Konsoloslar Platformu üyeleriyle bir araya gelmiş. (Bu projenin altından iyi bir şey çıkabilir)

İl başkanı Ahmet Kumbul, milletvekili Cavit Arı, Edirne milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve beraberindekileri ağırlamış. Gün bitttiiii.

 

25 Eylül

 

Neşet Ertaş'ın ölüm yıldönümünü hatırlatıp, Malatyalılar Derneği, Yozgatlılar Derneği, Çanakkaleliler Derneği başkan ve üyelerini ayrı ayrı kabul etmiş, Adana Yüreğir'deki polis aracına yapılan saldırıyı lanetleyip, itfaiyeciler haftasını kutlamış. Meclis üyesi Durali Kolpak'ın ağabeyinin cenaze töreni ardından OSB Danışmanı Mustafa İssi'yi kabul etmiş. Araya CHP kadın kolları başkanı Fatma Köse ile CHP'li kadın üyeleri kabul etmiş.

 

26 Eylül

 

Temizlik işlerinde kullanılacak "Süpürücü" denilen yeni bir aleti kullanıp, tanıtım twivi atmış, Antalya Teknik ve Endüstri Meslek lisesi derneği 75. yıl kutlama daveti yapmış. Onu duyurmuş. Türk dil bayramını kutlayıp; İstanbul'daki deprem için İstanbul'lulara geçmiş olsun demiş. Bitlisliler Derneği başkanı ve yönetimi kabul etmiş, Fen işleri müdürlüğüne yeni alınan asfalt yama robotu, silindirin kullanılmaya başlandığını duyurmuş.

27 Eylül

Tuncel Kurtiz'in ölüm yıldönümünü hatırlatmış, "Deprem Çantası hazırlayın" demiş, Kayseri milletvekili Çetin Arık ile Niğde milletvekili Fethi Gürer ile eşlerini ağırlamış, Konyaaltı Kent konseyi başkanlığına seçilmiş.

 

28 Eylül

 

Çorumlular derneğinin aşure gününe ardından, İyi Parti aşure etkinliğine katılıp, Antalya'ya gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamış.

 

Ay ben yoruldum.

 

 

Yukarda duyurduğu etkinliklerin arasında Sayın Esen'in ilçeye yönelik kaç hizmet olayı var sizce?

 

Lay lay lom belediyeciliğe bir örnektir Sayın Semih Esen'in çalışmaları. Bu yönden takdir ettim kendisini.

Bu yazı toplam 3013 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.