1
  • BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Antalya 15 °C

ESKİ BÖCEK'İ UNUTUN

Teslime Tosun

KÖŞEBAŞI

 

ESKİ BÖCEK'İ UNUTUN

 

 

Biraz uzaktayım. Gündemi sosyal medyadan ve telefonla görüşmelerden takip edebiliyorum. Uzaktan göründüğü kadarıyla, Allah gecinden versin, Allah uzun ömür versin Muhittin Böcek başkanın hakkın rahmetine kavuşursa kim başkan olacak kavgası var.

 

Önce alttan başlayan fısıltı, ardından yüksek sesle yapılan konuşmalar, yemekler, iş adamları, Ak Partili ve CHP’lilerin bir araya gelip kim başkan olsun muhabbeti falan-filan. Sosyal medya bu konuda yıkılıyor. Kimisi Ümit Uysal ve ekibinin hazırlık yaptığını, kimisi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün başkanlık yarışına giriştiğini yazıyor. Yetmiyor başkanın en yakın çalışma arkadaşları olan Şafak Otuzaltı ve Mehmet Hacıarifoğlu’nun adını da dedikoduların merkezine çekiyorlar.

 

Benim tanıdığım Şafak Otuzaltı, yaklaşık 25 yıldır Başkan Muhittin Böcek’le beraberdir. Şafak Otuzaltı CHP’li değil, Muhittin Böcek taraftarıdır. Şafak Otuzaltı kendi kuşağının son delikanlılarındandır ve yanında bu gibi konuların konuşulmasına bile müsaade etmez. Mehmet Hacıarifoğlu’nu tanımıyorum ama o’nun da yol arkadaşına, başkanına ihanet edeceğini tahmin etmiyorum. “Başkan ölürse kimi başkan yapalım” diye el altından pazarlık yapanlar gözlerine far tutulmuş tavşan gibi ortada kalınca hedef saptırmak için başkanın en yakın arkadaşlarını da bu oyuna, bu dedikodu çarkına, bu ihanet kumpasına ortak etmeye çalışmaktan başka bir bir şey değildir.

 

Bunların tümü siyasi dedikodu ama CHP Antalya il örgütü ve Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı üst düzey mesai arkadaşları azrail ile boğuşan ve ölüm-kalım savaşı veren kendi başkanları Muhittin Böcek’e büyük ayıp etmişlerdir. Şöyle ki, ister belediye yönetimindeki üst düzey arkadaşları olsun, ister CHP il yönetimindekiler öncelikle başkan hastaneye yattığı andan itibaren bir ekip kurularak başkanın sağlığı ile ilgili gün gün bilgi verilmesi gerekiyordu. Bu çok gerekliydi, çünkü bunu yapmış olsalardı öncelikle ortaya atılan “Başkan ölüyor, başkan bitiyor, yerine o mu başkan olsun, bu partiden mi başkan olsun” dedikodusunun önüne geçilirdi. Ayrıca başkanı seven ve ona gönül vermiş binlerce kişi merakla, bir umutla bekleyen sevenlerine sağlıklı bilgi verilmiş olurdu.

 

ESKİ BÖCEK’İ UNUTUN

 

Hastaneden çıktıktan sonra Antalya, mesai arkadaşları, yakınları yepyeni bir Muhittin Böcek ile tanışacaklar. Buna hazırlık yapmanızı tavsiye ederim. Karşınızda tanıdığınız, bildiğiniz Muhittin Böcek yerine bambaşka bir Muhittin Böcek ile konuşacaksınız. Adımlarınızı, tavrınızı ona göre belirleyin. Unutmayın, ölüme meydan okuyan kişinin kaybedecek bir şeyi yoktur. Yani ölüm korkusunu bile yenen insandan korkulur!

 

Eski itidallı, mülayım, sert tavırlara asla girmeyen, kalp kırmadan siyaset yapmaya çalışan Muhittin Böcek’in değişen tavırlarını görürseniz şaşırmayın. Ben şimdiden uyarmış olayım.

 

Bu arada Muhittin Böcek yokluğunda koltuğıuna göz dikenleri affedeceğini hiç zannetmiyorum. Bu gün olmaz ama yarın mutlaka insani olmayan bu tavırlarda olanlara karşı tepkisini koyacaktır.

 

Bu vesile ile Sayın Başkan Muhuttin Böcek'e  bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah sevenlerine bağışladı

Bu yazı toplam 5700 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.