1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

Farkındalık Festivali İzmit'te

Farkındalık Festivali İzmit'te
“Değişimi Keşfet” teması ile Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenen Farkındalık Festivali İzmit Körfezinde yapılıyor.

Dünya Değişim Akademisi Farkındalık Festivallerine devam ediyor. Festivalin bu haftaki durağı İzmit oldu. Etkinlikte 8 ayrı Değişim Sanatı programı uygulanmakta olup, pratik seanslara 400e yakın kişi katılıyor. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden gelen katılımcıların yanısıra yurt dışından konuklar da var. Amerika, Japonya, Bulgaristan, Almanya, Fransa ve İspanya’dan gelenlere simultane çeviri de yapılmakta. 

Halka açık çalışmalar
Festivaldeki çalışmaları sunan Değişim Uzmanları’ndan Nur Bahar Tüzüner ve Dünya Değişim Akademisi Yetkililerinde Elçin Erener, "Bu Festivalde Korkuyu Aşma, Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Depresyondan Özgürleşme çalışmalarına ağırlık verileceğini belirttiler. "Yapılan teknikler, kişinin baskıladığı ve bu nedenle içinde biriken, böylece negatif düşünce ve davranış kalıplarına neden olan olumsuz enerjileri atmasını ve daha hafif ve mutlu bir hayat sürmesini sağlayacaktır. Günümüzde yaygın olan stres, gerginlik kaynaklı sorunların ve pek çok hastalığın hızlı ve rekabet dolu hayat şartları nedeniyle aşılamadığını, burada yapılan değişim çalışmalarıyla kişinin kendini tamamen yenileyeceğini, bu nedenle her ay hem Türkiye'nin çeşitli illerinde, hem de halka açık çalışmalarla herkese ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.


60'tan fazla değişim programı
Erener, “60’tan fazla değişim programı uygulanmakta. Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Ebeveyn Olma, Affetme, Liderlik, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk gibi pek çok konuda kişinin birkaç seansta çözüm bulmasını sağlayan teknikler sunulmakta. Gönüllü çalışmalar da yapıyoruz, herkes ihtiyaç duyduğu konuda bize ulaşabilir” diye konuştu. HABER MERKEZİ
 

Bu haber toplam 2084 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.