1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

Fatih Çekirge TÜREL’i övdü

Fatih Çekirge  TÜREL’i övdü
Hürriyet Gazetesi yazarı gazeteci Fatih Çekirge, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’in hizmetlerini ve projelerini köşesine taşıdı. Çekirge, projeleri teker teker anlattı ve “Menderes Türel Antalya’ya ciddi hizmetler yaptı” dedi

27 Ocak tarihli Hürriyet Gazetesindeki köşesinde Başkan Menderes Türel’in hizmetlerini kaleme alan Fatih Çekirge’nin yazısından bir bölüm şöyle: “Menderes Türel Antalya’ya ciddi hizmetler yaptı. Özellikle 'görünmeyen yatırım' dediğimiz altyapı ve kanalizasyon sistemi, yağmur gider sistemi.
Eskiden olsa evleri, mağazaları, dükkânları sular basar. Sokaklarda yüzen araçları görürdük. Elbette yine sıkıntılar oldu. Yer yer yolları su bastı. Ama bu defa televizyonlarda saatlerce gösterilen su baskını felaketini görmedik. Yüzen araçları, yatak-yorganları, saatlerce seyretmedik. Belli ki altyapı ve kanalizasyonda ciddi mesafe alınmış. 


Konyaaltı Sahili 
 Antalya’yı Akdeniz’in en güzel sahili haline getiren plaj dünya çapında bir standarda kavuşmuş. 30 bin metrekare beton yeşile dönüştürülmüş. Avrupa Konseyi’nden birincilik almış.


Mavi Ev 
Özellikle Alzheimer hastaları ve yaşlılar için dünyanın sayılı merkezlerinden biri kurulmuş. Hafta içi her gün sabah o hastalar evlerinden alınıyor, o merkeze getiriliyor. Faaliyetlere katılıyorlar. Akşam yine evlerine bırakılıyorlar. Evinde Alzheimer hastası olanlar için, yaşlılar için muazzam bir hizmet. Boğaçay’dan Kemer’e oradan güneş tarlasına kadar birçok proje. MAHSUM ALTAŞ

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.