1
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • Antalya 13 °C

Finike’de Halk Et Tırı’na yoğun ilgi

Finike’de Halk Et Tırı’na yoğun ilgi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ekonomik ve sağlıklı et ürünlerini Antalyalılarla buluşturmak üzere ilçeleri gezen Halk Et Mobil Satış Mağazası Finike’de park etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET Mobil Halk Et Satış Mağazası, batı ilçelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Büyükşehir Belediyesi Mobil Halk Et Satış Mağazası’nın güzergahına Finike ilçesi de dahil edildi. Halk Et Tırı; Finike Yeni Mahalle Pazar Yeri Kapalı Spor Salonu yanında Finikelilere hizmet verdi. Finikeliler Halk Et Tırı önünde sosyal mesafe kuralları çerçevesinde uzun kuyruklar oluşturdu. Finike durağının ilk gününde 373 vatandaş Halk Et Tırını ziyaret ederek 1 ton et ürünü satın aldı.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de Halk Et Tır’ını ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı alışverişler diledi. Başkan Geyikçi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Halk Et Tırı’na Finikeli hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, hizmeti Finike’ye getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

FİNİKELİLER MUTLU

Finikeliler, uygun fiyatlı ve sağlıklı et ürünlerini halkla buluşturan Halk Et Tırı’ndan alış veriş yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Halk Et Tırı Satış Mağazası bundan sonra iki haftada bir Salı günleri Finike’de park edecek. Halk Et Tırı; 9 Şubat ve 23 Şubat Salı günleri Finike Yeni Mahalle Pazar Yeri Kapalı Spor Salonu yanında Finikelilere hizmet vermeye devam edecek. 2 ve 16 Şubat Salı günleri ise Elmalı’da olacak.

HER GÜN BİR İLÇEDE

Halk Et Tırı, her Pazartesi Kemer’de Pazartesi Pazarı karşısında Turizm Uygulama Oteli yanında; 2 ve 16 Şubat’ta ise Elmalı’da Belediye Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak. Her Çarşamba Korkuteli Merkez Çayırlı Camii önünde park edecek Halk Et Tırı, her Perşembe Demre Pazar Yeri yanında, her Cuma da Kumluca Ahmet Yesevi Parkı İçi Cuma Pazarı yanında 10.00 -17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.