1
  • BIST 9524.59
  • Altın 2522.367
  • Dolar 32.5815
  • Euro 34.6471
  • Antalya 18 °C

FLAŞ FLAŞ FLAŞ. AK PARTİ İL BAŞKANI İBRAHİM ETHEM TAŞ'TAN MÜTHİŞ AÇIKLAMALAR

FLAŞ FLAŞ FLAŞ. AK PARTİ İL BAŞKANI İBRAHİM ETHEM TAŞ'TAN MÜTHİŞ AÇIKLAMALAR
Sivil Düşünce Derneğinin düzenlediği toplantıya katılan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, gündeme ilişkin bomba açıklamalarda bulundu.

İşte İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın başlıklar altında yaptığı açıklamalar.

MURATPAŞA'DA İKİ İSİM

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yaptığı açıklamada Muratpaşa Belediyesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Burada iki isim kafamızda netleşti. Kamuoyunda Süleyman Evcilmen kulisleri yapıldı ama, bizim Muratpaşa ilçesinde 100 bin civarında  oturmuş kendi tabanımız var. Süleyman Evcilmen 20 bin oy getirecek diye, kendi tabanımızdan 30 bin oy götürecek bir hareketin içine girmeyiz. Dolayısıyla, daha ilk başlarda bu isim elendi. Bizim kendi partimizin içinde çok değerli pırıl pırıl arkadaşlarımız var bu işi layıkıyla yapabilecek." dedi.

 

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI PERSONELİYLE VEDALAŞMAYA BAŞLAYABİLİR!

 

Diğer hedeflerinden birisi olan Manavgat'ta ise çok iyi bir aday çıkartacaklarının altını çizen İbrahim Ethem Taş, orada görev yapan CHP'li belediye başkanı personeli ile vedalaşmaya başlayabilir. Çünkrü orada göstereceğimiz çok iyi bir aday ve silip süpüreceğine inanıyoruz. Ak Belediyecilik ile Manavgat'ta tanışacak" dedi.

 

KEMER'DE MUHALEFET TİR TİR TİTRİYOR!

 

Kemer'de muhalefete bağlı şimdiki belediye başkanı ve diğer muhalefet belediye başkanlarının Ak Parti'nin kazanacağından o kadar eminler ki, adeta orada tir tir titriyorlar." dedi.

 

KORKUTELİ'NDE OYLARI ARTTIRDIK

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ın 6 ayda çok başarılı işlere imza attığının altını çizen Taş, "Oradaki belediye başkanı süresini lay lay lom ile geçirdi. Ancak istifa ettikten sonra (Buradan oradaki meclis üyelerimize teşekkür ediyorum, 13 meclis üyemiz fire vermeden kullandıkları oy sayesinde Korkuteli Ak Belediyecilik ile tanışmıştır) Hasan Ali İrban arkadaşımız geldikten sonra Korkutelinde yıllardır görmediği hizmetten daha fazlasını birkaç aya sığdırmayı başardı. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

DÖŞEMEALTINDA SÜRPRİZ

Döşemealtı Belediye Başkan adayları için ise "En fazla rağbet gören ilçelerimizden birisi. Burada da halkımızın partimize karşı büyük bir teveccühü var. Şimdiye kadar galiba 7 aday adayı var orada" dedi. Alkan Altun ismi sorusuna ise "Alkan Altun'u  biliyorum.  Alkan Altun sürpriz yapabilir" dedi.

MUHİTTİN BÖCEK BİZİ DESTEKLER

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in partisi tarafından aday gösterilmediği tekdirde Ak Partiyi destekleyeceğini umduğunu belirten İbrahim Ethem Taş, "Daha önce kendileriyle temasımız oldu. Konyaaltında bizim partiden aday olacaktı. Ancak şartlar oluşmadı. Şimdi kendi partisinden aday gösterilmez ise Konyaaltına tekrar geri dönmez. Ne yapacak bilmiyorum ama, herhalde bizi destekleyeceğini düşünüyorum" dedi.

Gazetecilerin konu üzerine soruları üzerine, "Sayın Böcek ile görüşmelerimiz bu seçimde değil, 2014 yerel seçimlerinden önce yapılmıştı. O sırada o bir adım attı, biz bir adım attık. Ancak daha sonra bizde ve o da istemesine rağmen, bir türlü frekansı tutturup, adaylık sürecine girememiştik. Nasip değilmiş. Ama şimdi böyle bir görüşmemiz olmadı" dedi.

MUHALEFET ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA DADANDI

Muhalefet partilerin kendi eski belediye başkanlarına dadandığına dikkat çeken İbrahim Ethem Taş, "Elhamdülillah bizim partimize vatandaşlarımızın ve aday adaylarının teveccühü çok. Her ilçemizde neredeyse 7-8 aday adayı çıkıyor. Ben medeni cesaret göstererek partimizden aday adayı olan tüm partililerimizi kutluyorum. Biz kılı kırk yararak aday seçmeye çalışırken, muhalefet partileri aday bulamadıkları için geçmişte bizde belediye başkanlığı yapmış kişilere giderek (Ne olur gelin bizim partiden aday) olun diye teklif götürüyorlar.  Kendileri bir belediye başkan adayı bile çıkaramıyorlar.  Basında, sosyal medyada görüyorum. Bizim partiden belediye başkanlığı yapmış kişileri transfer etmişler yayınlıyorlar. O arkadaşlarla bizim işimiz bitmiştir. Onlara hayırlı olsun.

İYİ PARTİ İL BAŞKANININ UFKU DAR

İYİ Parti İl Başkanı açıklama yapıyor, "Hedefimiz Kepez'i almaktır" diye. Bu kadar ufukları dar ve hedefleri küçük. Ben il başkanıyım ve diyorum ki; "Büyükşehir ve 19 ilçeyi alacağız" onların hedefi ise sadece Kepez. Neden Kepez, çünkü orada kirli ittifak var. Orada CHP-HDP-İYİ Parti ittifakları konuşuluyor. Böylece "Hedefimiz Kepez'i almaktır" diyor.

18 KASIM'DA TEMAYÜL YOKLAMASI

 

Başkan Taş, bu yıl bir ilki gerçekleştireceklerini de belirterek, 18 Kasım'da Mimar sinan Kongre Merkezinde kurulacak on-line sistem ile direk Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak teşkilat yoklaması yapılacağını belirterek, "Burada 50 kişilik il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, ilçe başkanları, gençlik kolları başkanı ve kadın kolları başkanı dahil yaklaşık bin 500 kişi kadar partimizin organlarında görev yapanlar il ve ilçeler olarak canlı temayül yoklaması yapılacak. Aday belirleme sürecinde örgütün içinde de yapılmış olacak yani  bir çeşit ön seçim gibi. Daha sonra aday adayları mülakata çağrılacak" dedi.

İKİ ADAY DAHA VAR

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının 10 Aralık günü açıklanacağını belirten İbrahim Ethem Taş; 31 Aralık tarihine kadar da meclis üyeleri açıklanacak. Biliyorsunuz bizim çok başarılı bir belediye başkanımız var. Bildiğim kadarı ile Büyükşehir Belediye başkanlığı için iki aday adayı daha var. Süre uzatıldığı için önümüzdeki hafta başvurmak için randevu aldılar." dedi.

 

KRİPTO FETÖCÜLER İÇİN GBT TARAMASI

İl Başkanı Taş, Fetö iltisaklı veya başka bir terör olayına bulaşmış kişilerin kripto olarak parti içine sızmaları önlemek için GBT taraması ve istihbari çalışma yaptıklarının altını çizdi. Taş, "Şunu söyleyeyim, kendisini bırakın 1. derecede yakınları yani, oğlu-kızı, annesi babası gibi isimlerin FETÖ ile bağlantısı olanlar konusunda çok titiz davranıyoruz" dedi. Kaş belediye Başkanı Halil Koca'nın oğlunun FETÖ Sanığı olarak tutuklu bulunduğunun hatırlatılması üzerine, "Kaş Belediye başkanımız yöresinde çok sevilen birisidir. evet böyle bir durumu söz konusudur. İşte bu yüzden genel merkezin bu yıl uyguladığı çok güzel bir yöntem var. Belediye başkanlarının ve ilçe başkanlarının aday adaylığı için başvurmamasını istediler. Eğer aday gösterilmezse, en azından rencide olmasını engellenmiş oldu." dedi.

 

GENEL MERKEZDE TOPLANTI

Toplantı sonunda ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve 19 ilçe başkanın katılacağı toplantı için Ankara'ya yola çıktı. Ankara genel merkezde yapılacak toplantıya ayrıca buradaki partiden 4 kişilik komisyonunda katılacağı öğrenildi.

Haber MERKEZİ

 

Bu haber toplam 4305 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.