1
  • BIST 9547.11
  • Altın 2489.554
  • Dolar 32.5024
  • Euro 34.7991
  • Antalya 22 °C

Gazeteciye 10 Ocak hediyesi!

Gazeteciye 10 Ocak hediyesi!
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde başkanın verdiği davete katılan bir basın mensubunun, belediye binası arkasında park halindeki aracına yabancı maddeler dökerek zarar verdi. Gazeteci bunu vandallık olarak niteledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensuplarına belediye binası karşısındaki Double Tree by Hilton Otelinde kahvaltı verdi. Kahvaltıya yetişmek için gelen Akdeniz Manşet Gazetesi İstihbarat ve Haber Bölüm Şefi Şükrü Ağırman, aracını belediye binası arkasında, çıkmaz sokak olan Yüksekalan Mahallesi 543 Sokak'a park etti.

Sorumlular bulunmalı
Kahvaltı dönüşünde aracının başına gelen Şükrü Ağırman bir şok yaşadı. Biri ya da birilerinin aracının ön kaputu, ön camı ve tavanına taş, toprak, çalı, çırpı, yaprak ve dalları su ile karıştırarak çamur haline getirip dökmüş olduğunu gördü. Olayı fotoğraflarla belgeleyerek polis çağırdı. Yapılan tespitte, sıralı olarak park halindeki diğer hiçbir araca zarar verilmediği, sadece Şükrü Ağırman'a ait ön camında metalden "İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü BASIN" tabelası ile Ağırman'ın adı ve soyadı ile telefon numarasının yer aldığı, yaya ve araç trafiğini engellemeyen, yol üzerinde yasal yere park edilmiş aracına zarar verildiği belirlendi. Emniyetin olay yerinde yaptığı tespit ve parmak izi araştırması sonrası Yenikapı Polis Merkezine giden Şükrü Ağırman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde üzerinde adı-soyadı, telefon numarası ve basın tabelası yer alan sadece kendi aracına zarar verenlerin tespit edilmesini istedi, zarar verenler hakkında şikayetçi oldu.

Bu yapılan vandallık
Gazeteci Şükrü Ağırman, "Bana zarar vermek isteyenler, bunu kasıtlı yapmışlar diye düşünüyorum. Aracımı park ettiğim yer, yasal bir park yeri. Çıkmaz sokakta yolun sağına, duvar dibine, apartman giriş çıkışlarıyla yaya ve araç trafiğini engellemeyecek şekilde aracımı park ettim. Bir buçuk saat kadar sonra döndüğümde aracımı bu halde buldum. Neden sadece benim aracıma bunu yaptıklarına dair bir fikrim yok. Gazeteciler Gününde üzerinde 'basın' tabelası ile iletişim bilgilerim bulunan aracıma zarar verenlerin tespit edileceğini düşünüyorum. Bu sergilenen davranış, vandallıktır. Bunu yapan vandallar yargı önünde hesap vermelidir. Burada daha önce park eden başka araçların da lastiklerinin indirildiğini ve üzerlerine yabancı madde atıldığını öğrendim. Polis bunu kimin ya da kimlerin yaptığını ve neden yaptığını araştırıyor. Dikkatli bir araştırma ile bu kişi ya da kişilerin kısa sürede bulunacağını tahmin ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.